Cezara Negoescu si Livia Dumitru sunt doua tinere care participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat in Piata Universitatii, vizavi de CinemaPro, mai exact pe Strada Toma Caragiu nr. 3.
Cezara si Livia au fost colege de facultate si de profesie sunt arhitecti peisagisti.
"La standul nostru avem aranjamente cu plante si ne bazam pe ideea de reciclare, refolosire. Eu ma mai ocup si cu bijuterii din piele naturala, din lemn si ceramica, pictate manual. Lucram cu flori taiate, cu elemente naturale: fructe, precum mere, portocale, nuci, dar si covrigi. Unele - de Craciun tind catre o tema naturala! De fapt, ne inspirtam foarte mult din natura. De asemenea, la standul nostru se cauta si cerceii si plantele", ne-a spus Cezara Negoescu.
"Noi ne completam: un cadou poate fi o combinatie intre un aranjament cu o floare si o pereche de cercei pe care ii asezi undeva in aranjament. Plantele merg unele cu altele. Am creat special pentru Craciun un bradut dedicat Arhanghelilor: are sapte stelute pentru ca sunt cei sapte ingeri din religia ortodoxa", a precizat florist Livia Dumitru. Aceasta creeaza arajamente cu plante cu radacina, care costa intre 25 RON (un aranjament mic) si 110 RON (bradutul dedicat Arhanghelilor).


Cum le puteti contacta pe Cezara Negoescu si pe Livia Dumitru


Pe Cezara Negoescu o gasiti pe www.facebook.com/MarcheDesBijoux si pe adresa de e-mail [email protected] (pentru detalii si comenzi)

Pe Livia Dumitru o gasiti pe Wundercraft.ro (Flori de Gabroveni)