Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles. Standul ei este situat la etaj.
"De peste doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski! Cumpar pietrele din afara. Creez hand-made din Swarovski: bratari din piele cu Swarovski, iar modelele sunt unicat! Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
La standul sau gasiti: bratari din Swarovski, cercei din Swarovski, bratari cu swarovski pe doua randuri, bratari cu sidef, seturi din cercei si pandant cu cristale Swarovski, dar si seturi cu bratara, siraguri perle sticla, cercei si pandant swarovski si perle.
"Ca noutate, am adus la aceasta editie a targului de la Sala Dalles butoni cu Swarovski si bratari cu Swarovski si diverse materiale (care se inchid cu magneti). Bijuteriile mele se pot comanda pe adresa de Facebook: facebook.com/ AvalonDesign si la nr. meu de telefon 0737881960", ne-a spus Viorica Roman.