Sambata, 22 Noiembrie, Nicolae Voiculet canta in deschiderea Galei Finale a Circuitului SuperKombat 2014, ce va avea loc la Monza, in Italia, unde Romania va fi reprezentata de Catalin Morosanu dar si de fratii Andrei si Bogdan Stoica.
Competitia care va fi transmisa in direct in 90 de tari, va avea loc la Palaiper Arena si este cel mai mare eveniment de pomovare a sporturilor de contact din Europa.
Nicolae Voiculet, artistul roman care de peste 20 de ani reprezinta si promoveaza Romania pe mapamond, va canta o muzica special creata pentru milioanele de romani de pretutindeni, eroi ai zilelor noastre, dar si pentru toti telespectatorii din intreaga lume.
NICOLAE VOICULET: "La un sfert de veac de la prabusirea comunismului, cu doar cateva zile inainte de ziua de mantuire a Romaniei, voi canta pentru victoriosii tarii in Italia. Cant pentru cei care au indurat, inca o data, cu demnitate si rabdare ore intregi la cozile umilintei pentru a decide soarta acestui neam valoros. Cant pentru Romania!"
Recitalul va da semnalul inceperii celui mai mare eveniment sportiv european, milionelor de telespectatori din tara si strainatate.
Cel mai vechi instrument din lume, simbol al identitatii si autenticitatii romanesti, naiul, va da glas iubirii fara compomis si fara sfarsit a neamului romanesc.
Nicolae Voiculet este Ambasadorul Romaniei prin sunet. Interpret, dirijor si compozitor,  Nicolae Voiculet a concertat in fata a peste 65 de lideri de state si a cucerit prin sunet multe alte personalitati ale lumii, din partea carora a primit numeroase distinctii si ovatii. A cantat pentru cuplul princiar al Japoniei, printesa Kiko si printul Akishino, a concertat in Basilica di Santa Maria Sopra Minerva (Roma), in memoria Maici Theresa din Calcutta sau a fost invitat sa concerteze in cadrul festivitatii de incheiere a Olimpiadei din Beijing.
Nicolae Voiculet a colaborat cu numerosi artisti internationali si a sustinut concerte in toata lumea, fiind un Brand al Romaniei.
Decorat de catre Presedintele Romaniei cu "Meritul cultural al Romaniei in grad de cavaler”, Ambasador al Turismului, Ambasador al Sunetului, artistul este totodata si un mare initiator al campaniilor de binefacere atat din tara, cat si din strainatate.