Week-end-ul trecut, cei doi moderatori au ales sa petreaca un sejur de vis alaturi de sotiile lor in zona Moieciu de Jos, mai precis la Pensiunea Prestige din satul Pestera.
Intreaga escapada a fost organizata chiar de Dan Negru si sotia sa, Codruta. Cei doi si-au dorit sa le faca o surpriza placuta finilor Angela si Razvan Popescu, cu ocazia implinirii a patru ani de relatie, dupa cum ne-a povestit chiar vedeta radio Zu.
"Am petrecut un sejur de vis la Prestige, cea mai frumoasa pensiune din zona Bran-Moeciu. Acest weekend de miere a fost un cadou din partea nasilor nostri, Codruta si Dan Negru, asta pentru ca noi nu am reusit inca sa mergem in luna de miere pe care am planuit-o pentru inceputul anului viitor. In plus, am sarbatorit impreuna cu prietenii nostri dragi cei 4 ani de relatie dintre mine si Angela si am redescoperit romantismul in aceasta locatie. Ne-am bucurat de camera superba ce avea un pat spectaculos cu baldachin si am admirat ore intregi privelistea de vis pe care am descoperit-o la pensiune".
Cei patru nu au uitat insa de indatoririle civice, asa ca au tinut sa mearga la cea mai apropiata sectie de votare pentru a-si alege candidatul preferat.
"In primele doua zile ne-am relaxat, am vizitat imprejurimile si ne-am bucurat de surprizele pregatite de gazda noastra, Ionela Pascu, printre care s-a numarat si un tort aniversar delicios, realizat in complicitate cu nasul Dan Negru. Duminica am vrut insa cu totii sa votam, asta pentru ca este o indatorire a cetateanului caruia ii pasa de tara lui. La finalul acestui sejur am realizat ca plecasem de acasa cu vreo zece bagaje de stres si m-am intors fara niciunul", a mai adaugat Razvan Popescu.