unica.ro: Cele mai erotice secrete Kamasutra! Afla cum le aplici!
Mai departe de pozitiile sexuale acrobatice ale Kamasutra se afla secrete ale unei vieti sexuale perfecte, vechi de sute de ani. Sexul este o arta si asta o demonstreaza cel mai cunoscut ghid al vietii sexuale - Kamasutra, scris de inteleptul Shari Vatsyayana in secolele I - IV. O carte buna de tinut aproape, pe noptiera din dormitorul vostru!

Afla si tu unele dintre cele mai erotice secrete ale Kamasutra!
Erotismul femeii ideale in Kamasutra

Femeia ideala in viziunea inteleptului Shari Vatsyayana poarta numele Padmini si arata astfel: ochi frumosi, clari si stralucitori; sani tari, rotunzi si ridicati; labii ca un boboc de floare; atunci cand are orgasm, secretiile numite ,,samanta dragostei" sunt parfumate; mersul ii este usor ca al unei lebede; tonalitatea vocii este calma si melodioasa.
Te regasesti si tu in aceasta descriere? Daca nu, fa tot posibilul sa fi si tu asa, pentru a-l atrage constant pe cel pe care il doresti mereu langa tine.
Uniunile sexuale si importanta alegerii partenerului
In acele vremuri, sexul era simbolul implinirii profunde si principalul criteriu de selectie a unui partener. Drept consecinta, un barbat si o femeie aveau voie sa formeze un cuplu si sa intretina relatii sexuale doar daca se completau cu anumite detalii: talia, inaltimea, intensitatea dorintelor sexuale, timpul pe care erau dispusi sa il ofere spiritualitatii si sexualitatii cuplului.

Asadar, nu este o vorba aruncata in vant faptul ca cel sortit tie este doar cel cu care te completezi perfect, in toate aspectele: stil de viata, interese, aspect fizic, disponibilitate afectiva si sexuala. Daca simti asta in relatia ta atunci esti fericita, daca crezi ca poti schimba in bine relatia atunci fa-o, iar daca nu, renunta pentru ca nu este ceea ce ti se potriveste.

3 tipuri de barbati si 3 tipuri de femei care trebuie sa se potriveasca sexual

In Kamasutra, barbatii si femeile se diferentiaza dupa aspectul fizic. Perechile perfecte sunt cele in care barbatul si femeia se potrivesc ca dimensiuni. Astfel, exista 3 tipuri de barbati (cal, taur, iepure) si 3 tipuri de femei (iapa, elefant, caprioara).
Barbatul cal are chipul alungit, corpul inalt, parul des, degete lungi cu unghii frumoase, ochi luminosi, solduri late si miscari rapide. Barbatul taur are corpul masiv, palmele calde, piele de culoare deschisa, mers frumos si este norocos. Barbatul iepure are o statura medie sau mica, chip rotund, voce duioasa, zambet si dinti frumosi si veselie in glas.
Femeia iapa are un trup puternic, solduri late, piele deschisa si zona intima calda. Femeia elefant are trupul inalt, dinti lungi, piele de culoare inchisa si temperament schimbator. Femeia caprioara are trupul zvelt, parul frumos, pielea de culoare medie, secretii sexuale parfumate si este cand vesela, cand distanta.
Mai departe de pozitiile sexuale acrobatice ale Kamasutra se afla secrete ale unei vieti sexuale perfecte, vechi de sute de ani.

Decorul pentru o experienta sexuala Kamasutra

Intelepciunea antica hindusa ne transmite convingerea ca, pentru o experienta sexuala reusita, este nevoie de un decor pe masura. Astfel, atunci cand un barbat isi cheama femeia aleasa in camera lui, totul trebuie sa arate extraordinar: flori proaspete in vaza, petale de flori pe podea si pe pat, asternuturi parfumate si un aer parfumat in camera.

Cum trebuie sa se poarte barbatul si femeia care impart experienta sexuala

Barbatul ii cere femeii lui sa se aseze langa el si o mangaie mai intai pe tample si prin par, apoi pe umeri si brate, oprindu-se putin la sani, pentru a-i mangaia pe toata rontunjimea lor. El este cel care conduce jocul sexual, iar ea trebuie sa se supuna placerii oferite de puterea dominanta.
Totusi, Kamasutra admite faptul ca o experienta sexuala si dragostea in sine reprezinta un cumul de forte si dorinte de neoprit, cumul bazat pe atac si aparare. Astfel, exista si femei care pot controla actul sexual, insa acest lucru este permis doar pentru a satisface o anumita dorinta a partenerului ei, nicidecum pentru a-l stapani cu adevarat in pat.