obiectiv.info: S-a deschis Beraria H, cea mai mare din tot sud-estul Europei
Beraria H, cea mai mare berarie din sud-estul Europei, a fost inaugurata oficial, cu presa, joi. Vineri, 12 septembrie, beraria este deschisa pentru public. Beraria H este amplasata in Pavilionul H din Parcul Herastrau.
Suprafata interioara a Berariei H este de aproximativ 5000 de mp desfasurati, la care se adauga suprafata exterioara de 3200 mp, o mare parte dedicata parcarii si o alta dedicata terasei.
Beraria H a fost conceputa asemenea unui oras. "Am vrut sa facem un spatiu pentru oameni in interior in care sa se simta ca afara", a declarat unul dintre arhitecti.
"Estimam ca vom ajunge la aproximativ 700.000 de vizitatori pe an", a declarat Vlad Dumitru, directorul general al berariei.
Vlad Dumitru a mai precizat ca Beraria H este cea mai mare berarie open space din Europa. "Am facut un calcul si am realizat ca mobilierul ajunge de la usa pana in Piata Victoriei", a completat directorul general al berariei. Capacitatea maxima a berariei este de 2000 de persoane.
"Aceasta berarie va fi un loc pentru absolut toata lumea. Vor avea loc foarte multe evenimente: spectacole, conferinte, concerte - de la Cargo pana la Angela Similea sau Parazitii. Ii invitam aici pe cei care s-au plictisit de Centrul Vechi, a declarat Catalin Roman, managerul de marketing al berariei h.
Mai mult, va fi introdus si transport gratuit intre Centrul Vechi si Beraria H. "Vom avea doua microbuze care vor pleca de la Hanul lui Manuc, vor trece pe la Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Beraria H si inapoi", a completat managerul de marketing.
La Beraria H vor exista 15 tipuri de bere. "Am vrut sa fie un loc ca Oktoberfest. Aici nu conteaza ce bere bei, ci cate beri bei", a declarat Vlad Dumitru. Cea mai ieftina bere va fi 7 lei.
Meniul va fi unul complet, diversificat, cu preturi medii, au mai precizat reprezentantii berariei. Ei au estimat ca o persoana va cheltui, in medie, in jur de 22 de lei pe ora la Beraria H.
Programul va fi de la 10 pana la ultimul client.