Carmen Firea participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
"Fiul meu, designerul Razvan Firea, ma ajuta si i-a placut foarte mult ideea mea cu tricourile cu print digital! Am adus la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman: tricouri cu print digital (sunt 100% din bumbac pieptanat_ - la 90 RON (iar pe pagina de Facebook costa 115 RON), rochite si ii cu motive de inspiratie folclorica", ne-a spus Carmen.
Mai multe detalii despre aceste creatii gasiti pe www.facebook.com/GLIE.Oficial.
"Am adus la aceasta editie tricouri cu trifoi, din zona Gorjului, cu print digital. Trifoiul aduce prosperitate. De asemenea, si ii cu trandafiri cu print digital, care sunt foarte cautate", ne-a spus Carmen Firea.
Mai puteti achizitiona creatiile semnate de Carmen Firea sambata, 26 iulie, si duminica, 27 iulie, de la standul ei din cadrul targului traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, deschis de dimineata pana seara. Intrarea este libera!
Pentru comenzi, puteti suna la nr. de telefon: 0754934190 (Carkmen Firea) sau puteti cumopara produsele si de pe pagina de Facebook: www.facebook.com./GLIE.Oficial.