Actrita de origine romano-americana Florina Kendrick Roberts, de la HOLLYWOOD este femeia de pe coperta primului numar al revistei SUCCESSFUL WOMEN MAGAZINE care a aparut de curand in tara noastra.
Revista este o conceptie internationala care promoveaza succesul actritelor de la HOLLYWOOD, dar si din intreaga lume, destinata succesului si feminitatii, contine multe secrete despre viata celebritatilor de la Hollywood, fashion, life style, beauty, medicina, decoratiuni, travel si alte sfaturi de frumusete.
Florina Kendrick Roberts este originara din Cluj, fiica unor renumiti profesori universitari si a ramas in America, dupa ce a fost selectionata de FRANCIS FORD COPOLLA, din 11.000 de actrite, sa interpreteze rolul primei mirese a lui Dracula, in ecranizarea de succes care a incasat 100.000 000 de dolari.
Romanca noastra a avut norocul sa castige castingul si sa joace alaturi de ANTONY HOPKINS, KEANU RIVES, MONICA BELLUCI si alte nume sonore de la Hollywood.
Frumoasa actrita este prima femeie din tara noastra, care a aparut pe coperta unei reviste americane, pe IMAGE MOVIES in 1992, apoi in VANITY FAIR, in ENTERTAINMENT TODAY, in VENICE MAGAZINE. Initial a lucart si ca model international si a facut reclame in USA pentru: CHANEL, COCA COLA si alte branduri renumite, a absolvit ACADEMIA DE FILM SI TELEVIZIUNE VAN MAR de la HOLLYWOOD si este o buna femeie de afaceri in sistemul bancar din USA, dar si ROMANIA, deoarece in prezenta este si proprietaraBANCII RIB.
Are o familie frumoasa, o fiica pe numele de SOFIA ROBERTS, care a inotat petru copii bolnavi de cancer din Romania, in fiecare an, cand a venit in vacanta la bunici de la CLUJ, in orasul natal al mamei.
Sofia Roberts este si studenta la UNIVERSITATEA DE FILM a renumitului regizor american- GEORGE LUCAS, la facultatea de Actorie si Management.
Actrita FLORINA KENDRICK va veni curand in tara, pentru a acorda autografe in cadrul lansarii revistei cu format american -SUCCESSFUL WOMEN MAGAZINE si va fi Presedinte de Juriu la GALA FEMEI DE SUCCES ce va avea loc la Ambasad or Events pe data de 24 iunie, impreuna cu lansarea revistei.