Recent, cunoscuti bloggeri de parenting si beauty impreuna cu familiile acestora, au avut ocazia sa descopere la Ploiesti, alaturi de indragita cantareata Nico, un univers al aromelor si armoniei- Universul Coffeol.
La o ceasca de cafea sau ceai, cei prezenti au aflat povestea brandului Coffeol si principiul prin care o cafea buna se transforma in arta si iubire.
Cei prezenti s-au bucurat de prezenta incantatoare a artistei Nico, care a impartit clipe minunate cu invitatii si le-a marturisit ca:
"Imi place sa imi beau cafeaua cu cei dragi si, recunoasc, ritualul cafelei este unul pe care il impart deseori cu sotul meu. Astfel avem cateva minute la dispozitie sa comunicam, sa povestim, sa planificam lucruri. Aceste momente sunt 'Clipe' pentru noi, asa cum ar spune si noul meu single. Marturisesc, eu sunt una dintre persoanele care traiesc cu cafea la propriu, consum patru-cinci cafele pe zi, din cauza tensiunii arteriale scazute. Tocmai de aceea ma veti vedea des la Coffeol Ploiesti, savurand o ceasca buna de cafea", a povestit Nico invitatilor.
Cei prezenti au vorbit la o cafea cu cardamom si scortisoara, despre starea zen, despre linistea sufletului, despre seninatate, dragoste, iubire, energie, gandire pozitiva, armonie, putere si intuitie.
In acest cadru family friendly, prezentatorul Dragos Stefanescu i-a provocat pe cei invitati sa participe la concursul "Detectorul de arome", in urma caruia jurnalista Mireille Popa(eStiri.ro) a plecat acasa cu un voucher constand in cafea pentru o luna de zile la Coffeol, pentru ea si partenerul sau.
De la Gabriela Maalouf, consilier dezvoltare personala, invitatii au aflat cat de important este pentru soti sa aiba cateva momente petrecute impreuna, dimineata, la o cafea. Astfel, cei doi se conecteaza si isi pastreaza rolul de sot-sotie, de cele mai multe ori detronat de rolul mama-tata. Gabriela i-a incurajat pe cei prezenti sa isi respecte relatia de cuplu pentru a avea o familie implinita.
Daniela Man, resprezentatul Smallprint Romania, a facut o demonstratie live si a luat amprentele copiilor pentru a le imortaliza in pandantive din argint pur. Un astfel de cadou este pe viata si poarta in el toata energia celor mici.
In plus cei prezenti au fost incantati cu desene in cafea-Latte Art pentru care unii dintre participanti au invatat chiar si ritualul de creatie.
Reprezentantul Miko Kids a avut grija ca micutii sa aiba parte de o excursie de neuitat. Au cantat in autocar pe melodiile conceptului Learn with Music, iar la Coffeol au desenat si au bricolat cesti de ceai si de cafea.
Finalul evenimentului a fost unul muzical, constand intr-un concert la vioara si percutie sustinut de trupa 2 Man Show, alcatuita din Iustin Galea si Bogdan Niculicea.
In cadrul evenimentului, brandul Plafar s-a alaturat ca si partener si a oferit celor prezenti surprize extrem de placute.
Coffeol a impartit bucurie, ceasca cu ceasca, pentru invitatii sai.