Bianca Rus sustine ca a slabit vreo 25 de kilograme in ultimele doua luni, dar Catalin Maruta si Cristian Margarit, specialist in nutritie si fitness, si-au batut joc de ea in direct.
"Eu nu vad ca ai slabit. Kilogramele alea le vad tot pe tine. Mi-e greu sa cred ca ai scapat de 25 de kilograme, schimbarea ar fi trebuit sa fie radicala", i-a spus Margarit Biancai.
"Te rog sa nu ma jignesti", i-a raspuns ea. "Kilogramele alea chiar s-au dus. M-am cantarit si stiu ca am slabit", a completat Bianca Rus.
"Bianca, pozele alea pe care le pui tu pe Facebook sunt de acum cativa ani. Sa ma bata Dumnezeu daca mint, dar tu nu arati asa! Suntem toti orbi?", i-a zis Maruta.
"Peste o luna o sa ma vedeti in costum de baie", a precizat artista. "Adica poza aia este de peste o luna?", au ras cei doi de ea.
"Mai am niste sunculite, dar am slabit", s-a aparat Bianca Rus. "Auzi, tu ai luat ceva inainte sa vii in emisiune? O palinca ceva? Nu e bine sa pacalesti atatia oameni", a facut Maruta misto de ea.
"Nu mai zice ca ai slabit cu aparatul ala minune, ca nu ii faci reclama! Tu nu ai slabit", i-au mai spus Margarit si Maruta cantaretei.