Successful Magazine Women este o conceptie internationala, o revista destinata succesului, feminitatii si elegantei, prin care este adusa in atentia cititorilor cariera personalitatilor feminine din intreaga lume si stilul lor de viata, cu alte cuvinte succesul din toate domeniile.
Cititorii vor putea descoperi femeia cu o imagine eleganta, cu o popularitate vasta in cariera sa, femeia mama, sotie, femeie realizata.
In revista sunt prezentate in exclusivitate secrete din viata celebritatilor feminine de la Hollywood, precum Angelina Jolie, Nicole Kidman, Catherine Zeta Jones, Julia Roberts, dar si viata legendelor feminine precum Marilyn Monroe si Liz Taylor. De asemenea, pot admira colectiile de Fashion Week 2014 pentru sezonul de primavara - vara si accesoriile marilor creatori precum Versace, Elie Saab, Armani, Dior, Victoria Secret; stilul celebritatilor din muzica internationala precum: Shakira, Rihanna, Beyonce, Kylie Minogue.
Successful Women Magazine cuprinde sfaturi despre eleganta, interviuri cu femei de succes, evenimente de succes (Oscar, Golden Globe, Carnavalul de la Rio), promotii pentru cadourile de primavara; lifestyle cu exemplele sale despre decoratiunile hoteliere ale lui Donald Trump si ale sotiei sale, Melany, sfaturi despre cariera, o frumoasa vacanta de neuitat in SUA, pe litoralul Oceanului, chiar in Atlantic City.
Se spune ca femeia este personaj fascinant, motiv pentru care ea a devenit Centrul Universului si a inspirat marii artisti in operele lor de arta, in muzica, in pictura, sculptura si in cuvinte, iar barbatul este dependent de acest Univers.
Astfel intreaga echipa Successful Women Magazine ii invita pe cititori sa lectureze universul feminin pentru aceasta primavara si sa descopere fascinatia succesului.
Directorul editorial al acestei reviste este Prof. Mihaela Serban, iar redactorul-sef este Prof. Cristina Ipate-Toma.
Director Executiv: Daniel Ganea. Art Director: Aurora Padureanu, Sorin Opris.
Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul www.successfulwomenmagazine.com.