Trupa Krypton revine in ‘‘formula de aur‘‘ printr-un concert extraordinar ce va avea loc vineri, la Music Club din Bucuresti, prin care lanseaza un nou single si un nou videoclip, au anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, membrii trupei.
Ei au precizat ca acest concert marcheaza reintoarcerea trupei la componenta care a pozitionat-o, in perioada 1990-1994, intre primele cinci formatii rock din Romania.
Repertoriul concertului va cuprinde atat piese noi, cat si hit-uri precum ‘‘Incearca sa crezi‘‘, ‘‘Fara teama‘‘, ‘‘Cheama-ma‘‘, ‘‘Fetele cu ochii verzi‘‘, ‘‘Am crezut in ochii tai‘‘, ‘‘Pozitia de drepri‘‘, ‘‘Satul de tot si toate‘‘, ‘‘Am dormit prea mult‘‘, ‘‘Tatiana‘‘, ‘‘Sunt doar un nor‘‘.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
‘‘In formula aceasta noi am avut, in ‘90, primul videoclip facut in Romania, pentru piesa ‘Fetele cu ochii verzi‘. Acum lansam alt videoclip marca Krypton, tot in formula ‘de aur‘, ‘90-‘94, ma astept sa aiba succes, sa incepem ascensiunea catre locul pe care cred ca-l meritam. E o piesa in care am incercat sa imbinam stilul rock clasic, heavy clasic cu sonoritati moderne, dar am pastrat mesajul social. Pregatim si alte piese, există deja două piese noi pe care le vom canta in concert si pentru care vom face videoclipuri‘‘, a declarat pentru AGERPRES solistul Gabi "Gurita" Nicolau.
Eugen Mihaescu, chitarist si compozitor, se gandeste la un viitor album cu piese noi.
‘‘Mi-am dorit momentul acesta de foarte multi ani si acum e o mare bucurie, suntem din nou impreuna, aceasta este cu siguranta cea mai buna formula a trupei Krypton si sper sa ramanem asa. Dupa concert vom continua sa inregistram piese noi, ar fi bine sa ne gandim si la un album cu piese proaspete‘‘, a spus Eugen.
Dragos Docan, bassist si compozitor, deja este nerabdator si vrea ca ziua concertului sa vina mai repede.
‘‘Dupa atatea pregatiri astept cu nerabdare concertul. A fost destul de greu pentru mine, dupa 16 ani in care n-am mai cantat cu instrumentul, a fost nevoie sa studiez mult, dar mi-a folosit, pentru ca acum sunt mai bun decat inainte‘‘, a spus Dragos.
El a adaugat ca dupa acest single pe care il lanseaza, va urma un altul, pentru care pregatesc o surpriza: ‘‘Vrem sa facem un featuring cu un artist din zona rap. Sunt trei nume pe lista noastra, inca nu stim cu cine vom colabora. La sfarsitul anului va fi un concert aniversar, 30 de ani de activitate a trupei, la care ne dorim sa-i aducem pe multi dintre cei care au trecut prin Krypton de-a lungul anilor, sunt vreo 80 de muzicieni. Vrem sa-i strangem si chiar sa participe in concert la unele piese‘‘, a declarat pentru AGERPRES Dragos Docan.
Si Sorin Voinea (clape) este nerabdator sa vada reactia fanilor fata de noile piese.
‘‘Astept sa vad ce s-a concretizat in urma a sase luni de repetitii, a unei munci interne de mai bine de doi ani. Sper ca lumea ne va primi cu bucurie produsul. Exista public pentru rock, dar ar trebui sa se acorde mai multa atentie muzicii de calitate‘‘, a spus Sorin Voinea.
Bateristul trupei, Razvan "Lapi" Lupu, spera ca fanii Krypton sa regaseasca in piesele noi aceeaai muzica buna cu care sunt obisnuiti.
‘‘Concertul de vineri e un eveniment pe care il pregatim de mult timp, il astept cu nerabdare, cu bucurie, sper sa vina lumea care stie de ce suntem in stare si sa primeasca exact ceea ce asteapta. Piesele noi au aceleasi ‘ingrediente‘ pe care noi le-am considerat esentiale de-a lungul timpului, cred ca suna foarte bine aceste piese noi, vrem ca ele sa ajungă la public. Pe langa sound, am pastrat si mesajul pe care il transmitem prin piesele noastre‘‘, a declarat ‘‘Lapi‘‘.
Sursa: AGERPRES