Chiar daca a purtat o tinuta sobra, un costum deux piece, Ramona a atras atentia asupra siluetei sale!
Frumoasa vedeta a venit in tara special pentru a prezenta un eveniment la Bucuresti, si anume Simpozionul "Descopera Fascinanta Calabrie". Evenimentul a avut loc marti seara, la noul si cochetul Ristorante Cucina Borghese, si a avut ca scop promovarea Regiunii calabreze pe piata romaneasca. Oferta turistica a Calabriei este una extrem de tentanta iar Ramona Badescu a fost denumita de curand Ambasador al turismului pentru atragatoarea provincie italiana.
Ramona a fost gazda serii si a purtat un costum negru, deux piece, o tinuta sobra, nu la fel de sexy cum ne-a obisnuit la fiecare aparitie a sa. Chiar si asa, vedeta a atras toate privirile, caci a afisat o silueta de invidiat si a primit nenumarate complimente din partea invitatilor!

A FOST NUMITA SEFUL MISIUNII ECONOMICE SI COMERCIALE ALE UNIUNII CAMERELOR DE COMERT BILATERALE IN ITALIA!

In cadrul evenimentului, Ramona a primit si atestatul care ii confirma noua ei functie. Acest lucru presupune ca Ramona Badescu se va ocupa de toate misiunile economice si comerciale, fiind astfel o noua punte de legatura intre cele doua tari, Romania si Italia.
La simpozionul "Descopera Fascinanta Calabrie" au participat invitati importanti din conducerea executiva a regiunii: Doctor Pasquale Anastasi - Directorul General al Departamentului "Turism, Sport, Spectacol si Politica" al Regiunii Calabria; Doctor Consolata Loddo - Director al Departametului "Promovare si Organizare Turistica" al Regiunii Calabria;Doctor; Doctor Carlo Porcino - Presedinte al Aeroportului Reggio Calabria.
De asemenea, au fost prezente si numeroase personalitati ale lumii politice, academice si culturale din Bucuresti precum: Georgian GHERVASIE - comisar general al Sectiunii romane pentru reprezentarea Guvernului Romaniei la Expozitia Mondiala 2015, Corneliu Visoianu - Consilierul Primului ministru, Nasty Vladoiu - Presedintele uniunii camerelor de comert bilaterale, Cornel Dinu - Vicepresedinte al reprezentantei in Italia a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Dante Stein - Presedinte al consiliului de administratie Tarom, Mircea Gheordunescu - Diplomat, Diego Brasioli - Ambasador Italiei in Romania, reprezentanti Tarom si Alitalia, oameni de afaceri romani si italieni.
Organizatorii si-au propus sa expuna partenerilor din Romania o oferta generoasă de produse si servicii ce va contribui la o mai buna cunoastere a provinciei sud italiene in tara noastra precum si perspectiva descoperirii reciproce a culturii si istoriei popoarelor nostre.
De asemenea s-a pus accentul pe elementele comune ale originilor latine romano-italiene si au fost sustinute schimburile interculturale si economice.
Evenimentul a fost organizat de Consiglio Regionale della Calabria si Bizz Maker’s Production.