Revista Jazz Compas si ARCUB continua aventura jazzului din Capitala!
Pe 29 martie 2014, concertele JAZZ COMPAS LIVE au loc la Sala Arcub din Bucuresti.
Doua spectacole in aceeasi seara:
JAZZAPPELLA - My Butterfly
CRISTIAN SOLEANU - The Art of Quartet
Două recitaluri de exceptie, sambata 29 martie 2014, orele 20:00 si 21:30.
JAZZAPPELLA - My Butterfly
Este singurul grup vocal de jazz din Romania care canta a cappella, fara acompaniament instrumental. Repertoriul abordat este foarte divers, de la jazzul clasic si contemporan, pana la hit-uri pop, sansonete, colinde sau teme celebre din muzica de film. Calitatile interpretative ale membrilor grupului au fost apreciate de public dar si de critica de specialitate si asta datorita sunetului lor, aranjamentelor muzicale admirabile si a fanteziei improvizatorice. De la infiintarea in 2010 si pana acum, grupul a fost aplaudat in toata tara pe scenee de festival, de teatru sau de club, locuri unde a fost primit cu mult entuziasm.
In urmatorul număr din revista Jazz Compas veti putea citi la rubrica Artist Catalog, un interviu extins cu membrii grupului: Ana - Cristina Leonte, Ana Bancescu, Bogdan Tudor, Elena Moroșanu, Zoltan Andras, in care acestia dezvăluie cateva din secretele experientei lor pe scenă. JAZZAPPELLA - My Butterfly, inseamna venirea primaverii si un recital de exceptie. Ora de incepere 20:00

CRISTIAN SOLEANU - The Art of Quartet

Quartet-ul condus de redutabilul saxofonist Cristian Soleanu si Vlad Popescu, baterist de referinta, lider de grup si educator, avandu-i alaturi pe chitaristul Sorin Romanescu si mai tanarul Adrian Stoenescu la orga Hammond - propune o combinatie sonora inedita atat ca instrumentatie cat si conceptie muzicala. Individual, membrii proiectului The Art of Quartet pot fi gasiti in colaborari muzicale din cele mai diverse, iar experienta lor se reflecta in muzica grupului care include compozitii proprii cu influente din zone stilistice precum jazz-funk, drum’n’bass, rock, unite insa de dragostea comună pentru traditia jazzului si a improvizatiei in acest spirit. The Art of Quartet poate sa aminteasca de sound-ul unor grupuri celebre precum Uberjam al lui John Scofield, Elastic Band ori James Farm (cu Joshua Redman). Proiectul readuce in premiera anul acesta cativa din muzicienii de top de pe scena de jazz de la noi, un grup in care improvizatia colectiva si individuala, interplay-ul si aranjamentele, performanta de inalta tinuta, justifica pe deplin numele acestui concert: The Art of Quartet. Ora de incepere 21:30.
Concertele se vor desfasura pe scena Salii Arcub din Bucuresti, Str. Batistei nr. 14
Cele doua recitaluri vor avea loc sambata, 29 martie 2014, la orele 20:00 si 21:30.
Accesul publicului in sală se va face incepand cu orele 19:30
BILETE
Biletele se pot cumpăra prin platforma http://bilete.arcub.ro/ sau de la casa de bilete ARCUB din strada Batiste nr. 14, Bucuresti. (Achizitionate la intrare in ziua evenimentului, biletele vor fi in numar limitat, va recomandam achizitionarea online http://bilete.arcub.ro/)
CONCURS
Participantii la eveniment vor putea castiga premii surpriza prin tragere la sorti in seara Jazz Compas Live. Aflati mai multe pe pagina Facebook Jazz Compas sau la http://www.jazzcompas.com
JAZZ COMPAS LIVE
Este un eveniment organizat de revista de jazz si muzica improvizată Jazz Compas www.jazzcompas.com in parteneriat cu ARCUB, si presupune sesiuni extraordinare de concerte, workshopuri, sesiuni de autografe, auditii si intalniri cu artisti romani si straini.