Pe 14 martie 2014 au avut loc la Bucuresti cele doua reprezentatii sustinute de elevii lui Michael Flatley - Lord Of The Dance. Mii de spectatori au putut vedea si aplauda spectacolul ce este numit "o minune a lumii moderne".
Ce se intampla atunci cand talentul intalneste muzica? Ia nastere cel mai de succes show, care ii va lasa muti de uimire pe toti cei ce il vor viziona, ii va purta intr-o lume plina de grandoare, dragoste, suspans si aventura si pe care lumea intreaga il va numi: "show time extravaganza".
Odata cu stingerea luminii, si-a facut simtita prezenta atmosfera de poveste, ce s-a transformat intr-una de cosmar atunci cand si-a facut aparitia pe scena Don Dorcha - The Dark Lord alaturi de armata sa; un cosmar ce s-a transformat intr-un vis frumos, The Lord Of The Dance reusind in cele din urma sa ii invinga pe acestia.
Una dintre cele mai celebre legende a fost povestita prin muzica, dans, precizie, lumini si efecte pirotehnice. Cei aproape 40 de dansatori au prezentat un spectacol perfect pe scena Salii Palatului. Acelasi Lord Of The Dance s-a luptat cu acelasi Don Dorcha, pe alta muzica insa; muzica lui Ronan Hardiman a fost combinata cu cateva pasaje explozive de rock, facand ca show-ul sa fie si mai atractiv pentru cei aflati in sala.
Morrighan seducatoarea a incercat si de aceasta data sa-l cucereasca pe Lord Of The Dance, dragostea acestuia pentru frumoasa si gratioasa sa iubita - Saoirse, fiind mult mai puterica decat atractia pentru ispita cea sexy si provocatoare. Lord Of The Dance a aratat ca este foarte puternic atunci cand a luptat impotriva lui Don Dorcha, dar si foarte bland si bun, atunci cand i-a reparat in mod miraculos fluierul micutului spiridus, pe care cei rai i-l distrusesera.
Alert, energic si extrem de agresiv, Don Dorcha a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a raspandi raul si pentru a-si dovedi puterea, provocandu-l pe tot parcursul show-ului pe Lord Of The Dance. La un moment dat parea ca l-a si invins. Dar cu ultimele puteri ale lui Little Spirit - micutul spiridus ce calatoreste in timp pentru a-l ajuta pe Lord Of The Dance si poporul sau, raul a fost inlaturat si poporul a fost eliberat.
La spectacol a fost prezent si Stefan Orheanu, micutul ce a ajuns in semifinalele de la ‚Dansez Pentru Tine’ dansand step, ca si idolul sau - Michael Flatley. Acesta a urmarit cuminte show-ul iar la sfarsitul reprezentatiei, cand sala se eliberase, a urcat pe scena alaturi de toti dansatorii din trupa si i-a impresionat cu dansul sau. Acestia au aplaudat, l-au incurajat, i-au spus ca este foarte talentat si i-au urat succes, acesta urmand sa concureze la cateva competitii foarte importante.
"Un spectacol extraordinar, nu-mi inchipuiam ca poate sa fie asa frumos. Abia astept sa vina din nou in Romania. O sa-mi iau bilet la toate reprezentatiile, nu ma pot satura sa-i vad. Sunt geniali! Parca pluteau in aer. Si cu ce precizie dansau!" spunea incantat un spectator la iesirea din sala...
Cele doua spectacole "LORD OF THE DANCE" au avut loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 14 martie 2014 de la ora 16.00 si de la ora 20.00 si au fost organizate de Project Events.
http://www.youtube.com/watch?v=EBA9oc1fNyU
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro