Pilotul Daniel Onoriu a participat la o strangere de fonduri pentru copiii cu autism si sindrom ADHD. Alaturi de alte vedete, campionul national a imbracat uniforma de ospatar si a servit la mese invitatii dintr-un restaurant de lux din Capitala.
Desi vizibil extenuat dupa cele 5 ore de stat in picioare, pilotul buurestean si-a facut datoria pana la capat, servind impecabil cele douazeci de persoane care i-au fost alocate. Campion national la viteza in coasta, Daniel a simtit lipsa masinii sale de curse: "Parca ma misc mai repede la volan decat la bucatarie. Sunt extenuat. Niciodata nu mi-am imaginat cata munca, efort si rabdare presupune meseria de ospatar. Promit ca nu ma voi mai supara niciodata pe ospatari nici daca imi vor gresi comanda. Sunt iertati pe veci", a spus razand acesta.
Nu au lipsit momentele amuzante ale serii, cand echilibrul unui platou i-a dat batai de cap campionului: "E greu sa tii toate alea pe tava. Cand am vazut ca nu reusesc sa pastrez sticlele in picioare, am preferat sa fac mai multe drumuri si sa aduc pe rand totul, fara tava."
Intrebat daca ar mai repeta experienta, Daniel Onoriu a declarat: "Nu stiu ce sa spun. Nu a fost usor deloc, dar daca asta e un mod de a ajuta copiii bolnavi, as face-o oricand din nou".