Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal, a intrat in noul an alaturi de familia ei, cu vise, sperante, si multe asteptari de la 2014.
A petrecut atat Craciunul, cat si Revelionul in noua ei locuinta pe care a achizitionat-o de Mos Nicolae, situata in cartierul Nothing Hill.
Chiar daca e stabilita de aproape 10 ani la Londra, traditiile romanesti nu au lipsit din casa actritei de sarbatori. A primit colindatori romani, imbracati in haine traditionale, iar Revelionul l-a petrecut exact cum si-a dorit cu mama, fratele si cumnata ei. La miezul noptii si-au facut urarile de Noul An si au ciocnit paharul de sampanie chiar de unde se da ora exacta la Londra, de la Big Ben, si au admirat frumosul joc de artificii din Ochiul Londrei. Revelionul a prins-o pe Delia Antal cu bani cash la purtator si cu nuci, pentru a avea noroc in noul an.
Dorintele nu au lipsit, una dintre ele fiind intemeierea unei familii in viitorul apropiat, dar si sa devina mama si sa aiba nici mai mult nici mai putin de patru copii."Am avut o petrecere de pomina cu familia, atat de Craciun, cat si de Revelion. Chiar daca locuiesc la Londra, am respectat traditia din tara mea. Am primit colindatori imbracati in straie traditionale. Una dintre fetitele care m-au colindat este chiar fetita mea din filmul "D’ORA", care are acum rolul Copilului padurii din "Game of Thrones", sunt foarte mandra de ea. Am intrat in noul an cu bani cash la mine si cu nuci, pentru a avea noroc si prosperitate in 2014. M-am bucurat ca a si plouat la Londra chiar la 12 noaptea, semn de belsug in noul an. Am petrecut non-stop, dupa Craciun si Revelion a urmat ziua fratelui meu si i-am dus pe toti la spectacol, la Royal Albert Hall, apoi la Cabaret. Sper sa am un an bun din punct de vedere profesional si sa-mi intemeiez o familie, caci imi doresc neaparat copii, multi, cred ca patru imi ajung!", a spus Delia Antal, care duminica a adus si un preot roman la ea acasa pentru a-i sfinti noua locuinta.