Brandul Exotique a fost prezent la targul ROMHOTEL 2013 (expozitia internationala de mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante de la Romexpo) cu standul Exotique si SCAE Romania desfasurat intre 14-17 noiembrie.
La acest targ Exotique a fost prezent cu ultima sa colectie - Industrial Collection.
Sunetele reverberante de fier forjat si otel care au semnalizat odata era industriala au devenit acum o chemare pentru un nou trend in design interior.
Tendintele pentru anul 2014 incep cu nuante reci si sterse, cum ar fi albastrul si griul. Mobilier are un aspect industrial-chic, iar piesele sunt decorate cu patch-uri de blugi sau material decolorat, toate combinate intr-un look fresh, foarte contemporan.
Metalul anilor industriali, "analogici", combinat cu lemnul natural, reconditionat, devine "must have" in spatii cu uz comercial (pub-uri, cluburi, baruri, restaurante) si functioneaza atat in decoruri traditionale cat si contemporane. Lemnul de sheesham vechi, reconditionat din hambare, lambriuri sau podele, pielea de camila si materialele textile decorate cu vechi tipare (Army, Industrial sau French style) sunt, de asemenea, parte din acest trend.
Uz: pub, bar, club, restaurant, casa
Materiale: otel, metal, lemn masiv, piele camila, material textil, patch-uri jeans
Stil: Industrial, French & English Vintage, Army, Old Canvas, American
(http://www.exotique.ro/index.php/new/mobilier-industrial.html)