In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I puteti achizitiona orgonite.

Ce este orgonitul

Orgonitul este un dispozitiv realizat din bucati mici de metal (bronz, cupru, alama, aur, argint etc) si pietre semipretioase atent selectionate. Puse in comun, cu ajutorul unei rasini acestea lucreaza sinergic, preluand orgonul (energia) negativa din mediul ambiant sau din campurile oamenilor aflati in raza sa de actiune, transmutandu-l in orgon pozitiv, benefic tuturor. Orgonul nu este strain corpului uman, fiind o energie naturala prezenta in corpul fiintelor vii care purifica si vindeca viata in toate aspectele ei. Este o sursa de energie pozitiva. Descoperitorul dispozitivului orgonic este celebrul Wilhelm Reich, psihiatru, psihanalist si autor al mai multor carti, fiind discipolul lui Sigmund Freud.
Reich a anuntat ca a descoperit o noua energie pe care a numit-o orgon. Acumulatorul orgonic realizat de Reich era compus din straturi alternative de material metalic si material izolator si arata ca un imens condensator.
Acumulatorul orgonic concentreaza energia orgonica si, in acest fel, ajuta corpul sa se ajute singur. Reich a descoperit ca aceasta modalitatea de "incarcare" orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa. Cercetarile au dovedit ca dispozitivele de acest fel stimuleaza sistemul nervos parasimpatic si induce relaxare.
Prin adaugarea unui cristal in aceasta matrice a orgonitului, se intensifica procesul de acumulare orgonica. Don Croft impreuna cu sotia sa, Carol, au descoperit ca aceste dispozitive formate din cristale si orgonit au capacitatea de a transforma energia orgonica dezorganizata de diferitele procedee artificiale folosite de om, precum microunde, electromagnetism, radiatii nucleare, ganduri negative, in orgon pur, pozitiv.
Scopul principal al unui orgonit este de a transmuta energia negativa in energie benefica vietii si pentru a-i spori capacitatea de procesare se poate tine intre palme in timp ce spuneti o rugaciune prin care cereti ajutor pentru purificare, se poate trasa deasupra lui simbolul crucii, simboluri Reiki sau ale altor sisteme energetice, plasarea in lumina soarelui sau a lunii sau alte procedee prin care se invoca entitati de Lumina si energii inalte.
Sursa: informatii preluate de pe www.elverostore.ro