Incepand cu 30 octombrie, Sala Dalles va fi gazda unui eveniment special ce abordeaza o latura a vietii constientizata mai putin in goana noastra spre "a avea": Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune".
Organizat in cadrul Salii Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, evenimentul isi propune sa aduca in prim plan aspecte cu impact major asupra vietii si dezvoltarii noastre ca oameni. Evolutia spirituala, armonia si echilibrul sunt doar cateva dintre temele promovate in cadrul evenimentului, aflat deja la a doua editie.
Toate acestea vor fi abordate in programul zilnic de conferinte si seminarii. Pe perioada targului, pot fi achizitionate carti de dezvoltare personala, spiritualitate si ezoterism, psihologie si astrologie, filosofie sau cabala. Workshop-urile practice de terapii complementare pe teme de interes general, homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protectie energetica si multe altele, va vor largi orizontul cunoasterii si va vor dezvalui noi cai de vindecare.
Pe parcursul celor 5 zile de eveniment, veti putea achizitiona produse care contribuie la mentinerea sanatatii si imbunatatirea calitatii vietii: siropuri si uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, cosmetice, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint si pietre semipretioase.
In paralel, la Sala Dalles, se va desfasura a XVI-a editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania, KILIPIRIM, ce reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
Va asteptam la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune", la etajul Salii Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, zilnic de la 10.00 la 20.00.
Intrarea este libera!
Pentru mai multe informarii, accesari:
• http://www.dallesrevolution.ro/
• pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/aNouaDimensiune