Puterea.ro informeaza: Cosmina Englizian propune o colectie supriza, Couture Collection 2014, care va fi lansata miercuri, 30 octombrie, incepand cu ora 20.00, in localul Biavati Events.
Ca orice creator de moda si Cosmina Englizian a pornit de la o idee izvorata in urma unei observatii: magazinele din Brazilia puneau pe tarabe modele de lenjerie intima deosebite de ce puteai gasi pe piata europeana. Dupa primul import, Cosmina Englizian a luat decizia sa-si deschida un atelier. Cu doar trei croitorese, in 2005, a pus bazele unui melanj ce s-a dovedit castigator: design & calitate.
Dintre succesele repurtate in cei opt ani de activitate, punctam doar unul de Guinness Book pentru ca in martie 2010, Cosmina Englizian a intrat oficial in Cartea Recordurilor.
"Reprezentantul Guiness Word Records a sosit in Romania pentru a numara personal cristalele de pe rochie si a certifica noul record mondial, declarand totodata ca este un record greu de depasit. Mai mult decat atat, a tinut sa o felicite pe Cosmina, spunandu-i ca este profund impresionat de frumusetea dar si de complexitatea rochiei, mentionand ca participantii la astfel de concursuri sunt preocupati mai mult de atingerea recordului nu si de calitate sau frumusete. Numaratoarea oficiala a cristalelor si perlelor de pe rochie a ajuns la 43.008 cristale si 16.368 perle, in total, 59.376 elemente Crystalized Swarovski Elements", se arata intr-un comunicat de presa.