Miercuri, 23 octombrie, a fost o zi cu totul speciala pentru brandul Exotique. Aniversarea de 10 ani de existenta pe piata romaneasca a fost marcata prin "Exotique Open Day", un eveniment care s-a derulat in showroom-ul de pe Splaiul Unirii 96. Ziua portilor deschise a inceput prin prezentarea noilor colectii, printre care o inedita Industrial Collection, cu piese de mobilier si accesorii avand un design inspirat din elementele industriale de la inceputul sec. XIX.
Seara a avut loc o conferinta de presa in care au tinut speech-uri doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique, domnul Prof.Dr. Anton Caragea, directorul Institutului de Relatii Internationale ti Stiinte Politice, senator Ionel Agrigoroaie din partea Parlamentului Romaniei si Reprezentantul Casei Regale a Romaniei, dnul Radu Ghina.
Alaturi de Pusa Hack au fost Catalin Botezatu, imaginea de 10 ani a brandului Exotique, precum si Chris Simion, regizor, poet si scriitoare, care a scris special pentru acest eveniment o nuvela superba - "Povestea Printesei de Agra si a magicianului Exotique".
Dupa speech-uri a urmat un cocktail si o tombola impresionanta, cu multe cadouri oferite de Exotique si partenerii sai: Catalin Botezatu, Emidale, Planika, One Club, Caffee LollyPop, restaurant Bellini, Musette, Depot 96, Blu Concept, Decora Design, arh. Specialist Feng-Shui Cristina Groza, DecoFlora, Organo Gold Coffee, Domeniile Ostrov, Bordellos, Houston Dental Clinic, Charme d‘Orient, Open Sound, Manasra Sweets, Vatra Neamului restaurant, Casa Panciu, Ayurveda Luxury Spa, Chic Room Studio, Beauty Water Q10, DNB - p.r.n. Event si Marocco De l‘argan.
Tombola a fost insufletita de verva si entuziasmul lui Cristian Brancu, asa cum s-a intamplat si la evenimentul aniversar de 7 ani Exotique, un alt moment spectaculos in istoria brandului Exotique.
Printre invitatii speciali care au onorat acest eveniment ce marcheaza un deceniu de avangarda in designul de interior s-au numarat reprezentanti ai Casei Regale a Romaniei, diplomati - consilierul cultural al Ambasadei Republicii Populare Chineze in Romania, Yan Jianwu, presedintele Asociatiei ‘‘Romano-Marocana pentru Cultura si Dezvoltare‘‘, El Mouatamid Radouan, atasatul comercial USA Cunningham Jim, parlamentari si oameni politici, decanul Facultătii de Arhitectură, Iulian Moldovan, oameni de afaceri si vedete precum Liza Panait, Monica Tatoiu, Cristian Tintareanu, Ion Haiduc, Romanita Iovan, Adina Buzatu, Cristian Brancu si Oana Turcu, Nora Seroussi, Diana Visan, Ion Oncescu, Andrei Pitis, Nadia si Mihai Popescu, Stelian Milu, scluptor Elena Stanescu, Iulia Preda, Marina Coanda Bundoc, Denisa Nechifor, Elena Osteaca, Doru Iuga, Monica Iagar, Sorin Marcus, Laurentiu Solomon, Csilla Negoita, specialisti in design interior, arhitectură si Feng Shui.
Alaturi de sutele de oaspeti, numerosii reprezentanti ai presei de specialitate si ai televiziunilor au atestat faptul ca aceasta gala aniversara a fost un eveniment cu o semnificatie aparte.