Simona Uddin de la magazinul Mayuri din Capitala (cu produse indiene), situat pe Stefan cel Mare, nr. 31, bloc 29, parter, sector 2, este prezenta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles, in acest week-end.
"100% ce avem noi este indian! In principiu, ma refer la bijuterii si articole vestimentare, plus accesorii si decoratiuni indiene", ne-a spus Simona Uddin.
De asemenea, de la standul ei si al sotului sau, puteti achizitiona si bratari cu pietre - 25 RON, seturi cu 12 bratari - la 30 RON, cani si elefanti - intre 10 - 25 RON, sculptati manual, in lemn, dar si elefanti din marmura (potriviti pentru un cadou special), cu pietre semipretioase - intre 35 - 125 RON, bluze, rochii, fuste, pantaloni, costume traditionale indiene, esarfe si saluri.
Esarfele, care sunt fie din bumbac, fie din matase, costa intre 30 - 50 RON, iar salurile costa intre 455 - 95 RON. Acestea sunt din lana sau din matase si sunt colorate superb!
De asemenea, tot la ei mai puteti gasi si fuste indiene - intre 55 - 95 RON, costume - intre 150 - 300 RON, balerini Nagra din piele, traditionali indieni - la 70 RON, genti indiene - intre 45 - 75 RON, din bumbac, cu motive indiene.
"Ideea acestui targ e foarte buna! Salut initiativa Andreei Caitas, PR Manager la Brigada Media, care s-a ocupat de acest targ. Aceste festivaluri ar trebui sa fie organizate mai des! Publicul este atras de tot ceea ce tine de oriental", ne-a mai spus Simona Uddin.