La Chitila Film Fest, Robin a urmarit-o de pe scena

Corina a incins atmosfera duminica seara la cea de-a treia editie a festivalului Chitila Film Fest! Seara decernarii premiilor a fost una speciala, caci dupa festivitatea de premiere si inmanarea trofeelor, Corina, Anda Adam si trupa Taxi au facut spectacol pe stadionul din Chitila. Corina a demonstrat inca o data cat de senzuala si spontana poate fi pe scena. Cantareata a fost insotita la Chitila Film Fest de cel mai infocat fan al sau, baietelul ei - Robin. Micutul a fost privilegiat si a urmarit intregul show al celebrei sale mamici direct de pe scena.Cea de-a treia editie Chitila Film Fest a avut loc in perioada 30 august - 1 septembrie 2013. Chitila Film Fest este o competitie nationala de filme documentare si scurtmetraje de fictiune si animatie, dedicata regizorilor romani.
Castigatorii din acest an au fost dupa cum urmeaza:Sectiunea "Reportaj" - Deacu Catalin - filmul "Saorma la romani"
Sectiunea "Scurt metraj" - Roxana Andrei - filmul "Tati"
Sectiunea "Documentar" - Ioan Tilibasa - filmul "Biserica din Chitila"
Juriul a fost format din Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, regizor TVR, Dorian Boguta, regizor si profesor UNATC, Vlad Druc, regizor si profesor - Chisinau.
Chitila Film Fest se doreste a deveni, odata cu editiile viitoare,organizate anual, o rampa de lansare pentru tinerii regizori, in cursa
pentru marile festivaluri de film internationale.