REALITATEA TV: Mazare, REGELE KITSCH-ului. Parada de CARE ALEGORICE la Mamaia

Desfasurare impresionanta de forte la Mamaia, pentru parada carelor alegorice. Zece masini uriase au defilat de la intrare pana in centrul statiunii. Si de aceasta data primarul Radu Mazare nu a ratat ocazia de a se da in spectacol. Edilul a imbracat hainele regelui Babilonului, Nabucodonosor, si s-a dat pana si cu oja aurie pe unghii.
Pentru parada carelor alegorice de la Mamaia, partea tehnica a fost impecabila. Specialistii in lumini, sunet si video au lucrat o zi intreaga pentru un show perfect.
Si la aceasta parada primarul Constantei s-a costumat. Radu Mazare s-a deghizat in Regele Babilonului, Nabucodonosor.
"Costumul este in ton... stiti ca Babilonul in perioada respectiva era mult mai mult decat este New York-ul acum. Sa stii ca oja nu o sa apuc sa o sterg pana merg in club, o sa merg cu oja in club de data asta si am si pe picioare", a explicat primarul Radu Mazare.
Muzica si tinutele extravagante ale animatoarelor au atras imediat atentia miilor de turisti de pe faleza.
Pana la finalul verii, Radu Mazare a promis ca se va costuma si in Suleyman Magnificul si va defila alaturi de multe cadane. In urma cu trei saptamani, la prima parada din acest sezon, edilul a aparut costumat in Regele Soare. Nu numai tinutele extravagante l-au adus pe Mazare in atentia publicului, ci si Imnul statiuni Mamaia, melodie care nu a fost pe gustul turistilor.