DeCeNews: Radu Mazare, costumat in Regele-Soare, la prima parada din acest an
Primarul Constantei Radu Mazare a participat, sambata seara, la prima parada a carelor alegorice din sezonul estival 2013, apartinand cluburilor din Mamaia. Pentru acest eveniment, edilul municipiului Constanta s-a deghizat in Ludovic al XIV-lea, supranumit si Regele-Soare, fiind insotit si de un alai de tinere superbe costumate in curtezane.
Inainte de a da startul primei defilari a carelor alegorice din acest an, Radu Mazare, intr-o scurta interventie la Romania TV a declarat: "Vom deschide carnavalul care va dura doua luni si in fiecare sambata vor fi defilari, in care cluburile din Mamaia ii vor bucura pe oameni, ii vor incanta cu dansatori. Va fi un Carnaval pentru toata lumea. Vom pleca in defilare, va dura o ora, apoi ne vom opri in piateta de la Cazino, unde fiecare club isi va prezenta in fata regelui si a multimii talentul: carul alegoric, dansatorii si o parte din program", a declarat Mazare.
Rugat sa-si prezinte costumul, primarul Constantei a oferit informatii detaliate: "In afara de cruce, care e a mea proprie si personala de la Inalt Prea-Sfintia Sa, costumatia este special facuta de Casa de moda Paluggio. Pantofii cu toc sunt facuti de firma Gemenii din Constanta. Am facut niste repetitii ca sa nu merg ingenuncheat si sa stii ca imi ies. Mi-ar placea sa fiu imbracat asa in fiecare zi si cu tot cu curtezane", a explicat edilul de la malul marii, adaugand ca nici macar de cald nu se plange