Pe Catalin (46 de ani) si pe Bogdan (33 de ani) ii leaga o prietenie veche, insa filmarile pentru noul sezon al emisiunii "Burlacul", care va debuta joi, la Antena 1, i-a transformat, peste noapte, in dusmani. Enervat ca Vladau nu e de fel prea stilat, asa cum cere scenariul productiei, Bote l-a acuzat ca boicoteaza show-ul. Sătul de reprosurile designerului, Bogdan l-a chemat pe Catalin in camera de hotel si ce a urmat e lesne de banuit. De la vorbe grele, aruncate la manie, s-a ajuns la lovituri in fata.
In ciuda faptului ca, de ochii lumii, Catalin Botezatu si Bogdan Vladau, "Burlacul" celui de-al patrulea sezon din show-ul cu acelasi nume, se ridica in slavi, in spatele camerelor de filmat lucrurile au scapat de sub control, iar cei doi barbati nu se mai inghit nici cu lamaie.
Botezatu i-a reprosat adesea lui Vladau lipsa de rafinament in cucerirea femeilor, iar paratul l-a acuzat pe faimosul designer ca il discrediteaza in fata concurentelor. Bogdan a crezut ca aceasta emisiune este momentul lui de glorie, asa ca s-a comportat cat se poate de firesc, insa nimic din ce a facut nu a fost pe gustul lui Catalin.
Cum era si firesc, lucrurile au explodat, in camera de hotel unde au avut loc filmarile: "Nenorocitule, m-am săturat de insinuarile tale si de jocurile pe care le faci ca sa iesi in evidenta", ar fi urlat Bogdan la Catalin, conform unei concurente, aflate in incaperea alaturata.
Catalin Botezatu nu s-a lasat intimidat de amenintarile "Burlacului" si a ripostat la fel de agresiv. Cert este că, după mai multe schimburi de replici, Vladau si celebrul designer s-au batut atat de rau, incat au avut nevoie de machiaj suplimentar pentru a ascunde semnele incăierării.