Realitatea.net informeaza: Madalina Pamfile are viata grea alaturi de iubitul ei, Claudiu Belu-Iordache, fotbalist legitimat ultima oara la Concordia Chiajna.
Madalina Pamfile a acumulat ceva experienta de viata.
Pentru a doua oara, fostul iepuras Playboy are parte de dragoste cu peripetii. După o relatie "periculoasa" cu fotbalistul Gabi Matei, care a taiat-o cu lama pe maini, bruneta are parte de experiente noi alaturi de iubitul ei, Claudiu Belu-Iordache, cu care e de 5 luni.
Desi ea si fostul fundas al echipei Concordia Chiajna sunt impreuna de aproape cinci luni, in acest interval de timp s-au tot despartit, iar fata a invocat de fiecare data motive profesionale, spunand ca au stat separati pentru ca sefii fotbalistului nu erau de acord cu relatia lui si l-au tinut pe tusa la cateva meciuri.
"Claudiu este un baiat foarte gelos. Eu nu am probleme din acestea. Mai iesim prin cluburi si daca ma uit intr-o parte pur si simplu, fara motiv, lui i se pare ca e grav si imi reproseaza. Asa incepe ciondaneala", a declarat Madalina Pamfile pentru Click.
Mădălina Pamfile s-a iubit si cu stelistii Gabi Matei si Stefan Nikolic, apoi s-a aruncat in bratele proaspatului transferat la VfB Stuttgart, Alexandru Maxim.