Krypton Unplugged - Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara),
alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) - continua turneul de promovare a albumului "O parte din noi".
Dupa concertul de lansare care a avut loc in Bucuresti, pe 21 si 22 iunie trupa va fi la Sibiu, la evenimentul Transilvania Tattoo Expo, unde va sustine concerte incepand cu ora 20, la Casa de cultura.
Krypton Unplugged propune, prin acest album, o incursiune printre piesele extrase in
principal de pe albumele "Fara teama" si "Lanturile", care au consacrat trupa Krypton in perioada ’90-’94, acum prezentate cu un sound inedit, acustic.
‘‘Lansarea acestui album reprezinta un mare pariu castigat, pe care l-am pus impreuna cu ‘Gurita‘ atunci cand am hotarat sa ‘nastem‘ acest proiect. Piesele suna foarte bine in varianta voce, chitara si viola‘‘, a declarat Eugen Mihaescu.
‘‘Prin lansarea acestui album deschidem un drum foarte drept catre ceea ce ne dorim cu totii, o apropiere de public. In următoarea perioada vom merge un turneu prin tara, pentru promovarea albumului, si ne dorim ca astfel sa ramana amprenta muzicii noastre in sufletele fanilor‘‘, a afirmat Gabi ‘‘Gurita‘‘ Nicolau.
‘‘Pentru mine este extraordinar sa fiu pe scena cu doi muzicieni consacrati, e cea mai frumoasa realizare a mea de pana acum. Krypton inseamna istorie in muzica rock‘‘, a spus Teodora Dragomirescu.
Inaintea lansarii de la Bucuresti, Krypton Unplugged a fost intr-un turneu de promovare a albumului prin trei tari europene - Belgia, Luxembourg si Franta - turneul "O parte din noi", organizat de RoArt si Tous pour l‘Europe.