Maestrul Benone Sinulescu a decis sa se alature campaniei "Suflete de Aur - Stele pentru o viata de copil", intregind seria actorilor si muzicienilor de geniu care au acceptat sa urce probono pe Scena Mare a Teatrului National din Bucuresti, pentru un spectacol-colecta de fonduri in beneficiul Danielei Costache, o fetita careia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viata.
Benone Sinulescu este singurul interpret care poate canta cu desavarsire stiluri aparent atat de diferite.
"Unele dintre prelucrarile sale au aceeasi putere si frumusete cu cea a pieselor legendarei trupe Phoenix, si nu ma refer acum la stil, ci mai ales la creativitate si imaginatie. Are o vasta cultura in muzica clasica, iar pentru mine el este interpretul cu cea mai bună tehnica vocala din muzica traditionala romaneasca", spune violoncelistul Adrian Naidin.
Benone Sinulescu va fi unul dintre oaspetii de seama al galei ce va inchide, sambata, 22 iunie, de la ora 20.00, stagiunea de anul acesta a Nationalului bucurestean. Invitatii serii sunt marii actori ai scenei romanesti Horatiu Malaele si Rodica Mandache impreuna cu actorii de elita Medeea Marinescu, Marius Manole si Andreea Ibacka si secundati de tineri muzicieni de geniu, Adrian Naidin, Irina Sarbu, Ciprian Parghel si Anuta Arghiroiu & Balkanik Band, artisti care au acceptat să participle la un spectacol conceput pentru a ajuta un copil sa traiasca.


Pret Bilete:
Cat VIP - 55 lei
Cat 1 - 45 lei
Cat 2 - 30 lei

Biletele pentru spectacolul "Suflete de Aur - Stele pentru o viata de copil" se gasesc la casieria TNB, Unirea Shopping Center (parter si etaj 2), casa de bilete a Salii Palatului, in oficiile Postei Romane si in magazinele INMEDIO semnalizate Bilete.ro si online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si vreaubilet.ro si www.bilete.ro.
Povestea Danielei pe Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=3_nx4eEBCPM&sns=fb&noredirect=1
Pagina eveniment Facebook:
https://www.facebook.com/events/124027051136589/
Pagina Danielei Facebook:
https://www.facebook.com/mariana.costache.733?fref=ts
Sambata, 22 iunie, de la ora 20.00, va asteptam in Sala Mare, care se deschide ub mod exceptional pentru un spectacol care va celebra solidaritatea umana: cu cele mai inspirate versuri si muzica buna, de la jazz, ento-jazz, samba, la bossa nova, blues, tango sau muzici din Bucurestiul interbelic, pana la experimente acustice inedite, in proiecte consacrate, care au atins excelenta.