Dupa ce a debutat in muzica ca si textier pentru diversi artisti cunoscuti, printre care si Liviu Varciu, ea fiind cea care i-a compus acestuia piesa despre Adelina, Elena Vasile s-a orientat catre o cariera solo. Sub numele de scena LeeYa, frumoasa bruneta a batut palma cu Dynamic Records si a filmat deja primul sau videoclip, ajutata de MC Nino si de Labirint Media, la piesa "Gitana", pe care l-a lansat recent.
Dar inainte sa se apuce serios de muzica, LeeYa a studiat medicina naturista si pentru a se mentine in forma foloseste in mare parte produse naturiste, facute chiar de ea. In plus, a studiat si masajul, iar clientele ei au fost extrem de multumite, astfel incat LeeYa a fost sfatuita chiar sa-si asigure mainile. Deocamdata nu s-a intamplat acest lucru, dar LeeYa se gandeste serios la acest aspect.
"Eu am studiat medicina naturista si atunci majoritatea produselor pe care eu le folosesc sunt facute de mine. Ador baile cu lapte si sare. Dar sare de casa pentru sauna si dezintoxicare. Iar pentru demachiere, folosesc un demachiant special, am un ulei in combinatie cu argan, vitamina A si E, migdale, cocos si masline", povesteste LeeYa. "Pe langa medicina naturista, am studiat si masajul. Si din asta mi-am castigat existenta multi ani! La un moment dat, sfatuita si de pacientele mele, m-am gandit serios ca as putea sa-mi asigur mainile!", a mai adaugat solista.
Puteti asculta aici primul single LeeYa - "Gitana":
http://www.youtube.com/watch?v=XQ5g7EstRUk