Gazda acestui eveniment dedicat copilului din fiecare dintre noi: Dan Puric
Va invitam sambata, 1 Iunie, la Teatrul de pe Lipscani, la ora 19.00 sa vedeti sau sa revedeti spectacolul "Fluturi si oameni".
"Fluturi si oameni", un recent spectacol al Companiei de Teatru Dan Puric, readuce in scena o poveste in care, tineri si maturi, retraim inocenta copilariei.
Maniera originala in care frumosul, binele, speranta bucuria si lumina, ca variante posibile ale existentei, dincolo de urat, intuneric si deziluzie capata forma sufletului de copil, face ineditul acestui spectacol.
Invitatia, pe care ne-o face spectacolul "Fluturi si oameni" pentru a vedea lumea cu ochi de copil, ne poarta pe taramul unde se zidesc visuri iar binele invinge raul, oricat de grea ar fi lupta. Ca stil, spectacolul "Fluturi si oameni" utilizeaza limbajul teatral creat de Dan Puric, prin alaturarea inedita a unor forme de expresie scenica: pantomima, teatru non-verbal, dans si balet clasic.
Regizat de actorul Silviu Oltean, in costumele create de Wilhelmina Arz, "Fluturi si oameni", spectacol coordonat de Dan Puric, deschide poarta spre cea mai frumoasa lume- copilaria. Premiera va avea loc la inceputul lunii iunii, 2011.


http://fluturisioameni.blogspot.com/

scenariul si regia

Silviu Oltean

coregrafia

Lelia Marcu
scenografia

Wilhelmina Arz
lumini si sunet
Ilina Pepine
Ionel Nitulescu

video

Regele si Regina Ionescu

butaforie

Nicolae Iancu

DISTRIBUTIA

Ana Pepine
Lelia Marcu
Veronica Stoian
Daniela Niculae
Andreea Capraru
Paul Cimpoieru
Silviu Man
Florin Rosu
Toni Dumitrescu
Ionut Marcu
Ionel Barac

TURNEE SI PREMII

2012

Marele premiu al Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti"
Bilete: 30 RON, 25 RON; studenti - 20 RON, copii - 15 RON.