Dupa o perioada incarcata in care a avut de alergat intre scoala, emisiuni, evenimente si studioul de inregistrati, tanara cantareata Francesca Lucarelli si-a luat o binemeritata vacanta. S-a refugiat, alaturi de familie, in statiunea Sharm el-Sheikh din Egipt, acolo unde merge de obicei atunci cand vrea sa se relaxeze. Interpreta single-ului "Paradise" si artista MediaPro Music a profitat de plin de sejurul in Egipt. S-a plimbat cu camilele prin desert, a facut plaja la Marea Rosie, s-a plimbat cu yacht-ul, a schimbat vreo cinci costume de baie, caci pleaca mereu cu "rezerve" dupa ea, a vizitat Insula Faraonilor, a mancat raci, fructe de mare si alte specialitati si a avut timp si pentru shopping.

Muscata de meduza in vacanta?

In ultimele zile de vacanta, Francesca avut parte si de un mic accident. O meduza a muscat-o de picior, asa ca s-a intors acasa cu o mica umflatura si a ajuns la spital pentru analizele de rigoare. "M-am relaxat in vacanta din Sharm el-Sheikh si am profitat din plin sa fac plaja. M-am intors acasa cu forte proaspete, dar si cu o inflamatie la picior. Cred ca m-a muscat o meduza, am o mica umflatura la picior, dar astept rezultatul analizelor si sfatul medicului la care am fost imediat ce m-am intors in tara. Sper sa nu fie nimic grav! Urmeaza un nou single Francesca, dar pana atunci va invit sa ascultati "Paradise"!", a spus frumoasa cantareata.
Francesca este acum in promovare cu single-ul de debut, "Paradise", pentru care a colaborat cu David Deejay, cel care i-a compus piesa, regizorul videoclipului fiind nimeni altul decat talentatul Iulian Moga.
Pe Francesca o puteti asculta si urmari in videoclipul ei de debut, la piesa "PARADISE":
http://www.youtube.com/watch?v=WIHA0LuQymM