La prima editie a Galei On Air Music Awards, care va avea loc luni, 15 aprilie 2013 la Teatrul National din Bucuresti, Grasu XXL va canta alaturi de un grup de instrumentisti melodia ’’Turbofin’’, dar si noul single ’’Tare, Frate’’, care se va lansa cu numai cateva zile inainte de evenimentul de premiere a excelentei in industria muzicala din Romania.
Momentul muzical va marca o premiera, intrucat Grasu XXL va canta pentru prima oara in varianta cu band in Bucuresti. Membrii band-ului sunt: Stefan Mihailescu - chitara, Vlad Bolborea - tobe, Mitza - DJ, Relu Batog - clape si nu in ultimul rand, Radu Dumitriu la bass.
’’Turbofin’’ este un single extras de pe albumul ’’Unu’’ al rapperului Grasu XXL si lansat pe 21 iunie 2012. Piesa fost produsa de Grasu XXL si Mitza in studioul casei de discuri Okapi Sound.
Grasu XXL a inceput să cante hip-hop de la varsta de 14 ani. Albumul sau de debut este intitulat ’’Curaj’’ si a fost lansat in 2006. Artistul este autorul hiturilor ’’Azi nu’’ si ’’La La Song’’ si a colaborat alaturi de nume ca Guess Who, DeMoga si Horia Brenciu la realizarea albumului ’’Tot mai sus’’, care a fost un real success.
On Air Music Awards este un eveniment gandit pe termen lung, la initiativa Star Management, care isi propune sa evidentieze un numar cat mai mare de genuri muzicale aflate la granita mainstream-ului si sa sprijine dezvoltarea scolilor de muzica cu traditie. Gala va premia unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala din Romania, aducand pe Covorul Rosu producatori, artisti, regizori si manageri, precum si alte personalitati ale domeniului.
Prima editie On Air Music Awards, va avea loc luni, 15 aprilie 2013 in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. Invitatii vor sosi pe Covorul Rosu incepand cu orele 19.00, iar Gala propriu-zisa va incepe la orele 20:30.
Proiectul este sustinut de Aqua Carpatica, Apa Nova Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si ASUS, care va face posibila transmiterea LIVE a evenimentului pe www.onairmusicawards.ro si pe pagina de FB a On Air Music Awards.