Desi marii campioni la patinaj artistic din intreaga lume reuniti sub cupola - The Imperial Ice Stars nu au aterizat inca la Bucuresti, biletele pentru reprezentatia spectacolului "Lacul Lebedelor" pe gheata de la ora 20.00 au fost deja epuizate! Pentru cei care nu au reusit sa prinda un bilet la spectacolul din 20 februarie ora 20.00, de la Sala Palatului, organizatorii au doua vesti bune: pentru reprezentatia de la ora 16.00 inca se mai gasesc bilete, iar in perioada 18-20 februarie le pot achizitiona cu o reducere de 25%.
Sala Palatului transformata peste noapte in patinoar, muzica lui Ceaikovsky, costume de vis, acrobatii ce iti taie rasuflarea si nu in ultimul rand o coregrafie de vis; toate acestea te vor purta in taramul de poveste a frumoasei printese transformata de un vrajitor rau in lebada. Campioni olimpici si mondiali la patinaj deghizati in printi isi vor risca viata in lupta cu vrajitorul cel rau, pentru ca in final totul sa se termine cu bine, iar printesa sa fie salvata.
Evgheni Platov - detinator a 2 titluri olimpice, Oksana Grishuk - de 4 ori campioana mondiala si de 3 ori campioana europeana, Albena Denkova, Maxim Stavisk si nu in ultimul rand Alexei Nemov - cel care a strans de-a lungul anilor nu mai putin de 12 titluri olimpice si un numar considerabil de fani, sunt doar cateva din numele ce vor da o nota contemporana celebrului balet pus in scena de peste o suta de ani.
Toti cei ce isi doresc sa petreaca doua ore in compania patinatorilor balerini de la The Imperial Ice Stars au acum sansa sa achizitioneze bilete cu 25% reducere.
Pentru spectacolul de la ora 20.00 din Bucuresti, biletele au fost epuizate, dar pentru spectacolul de la ora 16.00 preturile biletelor sunt urmatoarele:
300 lei (categoria VIP) - pret redus 225 lei
250 lei (categoria 1) - pret redus 190 lei
200 lei (categoria 2) - pret redus 150 lei
150 lei (categoria 3) - pret redus 110 lei
100 lei (categoria 4) - pret redus 75 lei
50 lei (categoria 5) - pret redus 37 lei
Biletele reduse cu 25% in perioada 18-20 februarie pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.
http://www.youtube.com/watch?v=6SfjDkbaqnM&feature=plcp
Spectacolul "LACUL LEBEDELOR" in interpretarea The Imperial Ice Stars va avea loc pe 20 februarie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti (de la ora 16.00 si de la ora 20.00) si pe 21 Februarie la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta. Evenimente organizate de Project Events in colaborare cu European Event Service.
www.ProjectEvents.ro www.facebook.com/ProjectEvents.ro