enational.ro: Nu-si gaseste sufletul pereche. Gina Pistol: "Toti zic ca vor sa ma ia de nevasta!"

Frumoasa Gina Pistol, unul dintre cei mai apreciati "iepurasi" Playboy din Romania, nu prea are noroc in dragoste, lucru pe care il recunoaste si-l ia ca atare.
E sexy si dorita de un procent considerabil din populatia masculina a Romaniei, la care se adauga si afaceristii straini veniti cu treaba pe meleagurile mioritice.
Desi are pretendenta gramada, Gina Pistol pare sa fie urmarita de ghinion in dragoste. Nu-i vorba, a avut iubiti cu potential (vezi Costelus Casuneanu , Codin Maticiuc, Ciprian Marica ori libanezul Nicola), dar lucrurile n-au mers chiar cum ar fi trebuit si s-a ajuns inevitabil la despartire.
Ultimul esec sentimental, fotbalistul Mihai Radut, cu vreo noua ani mai tanar decat ea si care, la momentul de fata si spre furia Ginei, nu are ochi decat pentru Anda Adam. Ieri dimineata, insa, lucrurile au fost la un pas sa se schimbe pentru "iepurasul" Playboy. Asta pentru ca una dintre prezentatoarele emisiunii "Draga mea prietena", de la Kanal D, si-a asumat rolul de petitoare. "Am un prieten frumusel foc, care te iubeste, te adora, a cumparat toate revistele cu tine. A zis ca te vrea mireasa lui pe viata", a incercat Cristina Cioran sa o tenteze pe Gina. "Asa zic toti", a venit rapid replica blondinei, semn ca s-a saturat ca de mere padurete de cerererile in casatorie fara finalizare. "Nu sunt dezamagita, incerc sa iau viata asa cum este", a incercat Gina Pistol sa se imbarbateze de una singura.