wowbiz.ro : Blestemul celor mai tari trupe rock din Romania! Solistii de la "Iris", "Holograf" si "Compact" , doborati de boala!
"Iris", "Compact" si "Holograf" au fost trupele care au marcat muzica romaneasca! Din pacate, celebritatea a avut pretul ei si toti solistii celor trei formatii au fost loviti de boala. Mai mult, liderul trupei Compact, Teo Peter si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina

Vocea de la "Holograf" este in convalescenta

Dintre cele trei trupe, doar cei de la "Holograf" pareau ca nu au probleme. Muzica lor era adulata de toata lumea, iar, in fiecare an, scoteau hit-uri pe banda rulanta! Din pacate, anul trecut, Dan Bittman a avut mari probleme medicale la corzile vocale. Nu a mai putut canta si a fost nevoit sa recurga la operatie. Si nu oriunde, ci in Austria, acolo unde, in general, interventiile chirurgicale efectuate sunt o reusita. Din pacate, in cazul lui Bittman, lucrurile nu s-au rezolvat deloc, din contra, au aparut si mai multe complicatii. Dan nu a mai putut sa vorbeasca deloc o perioada, iar de cantat nici nu pune problema, pentru moment.
Acum, solistul incearca sa faca un tratament miraculos care sa-l ajute sa-si recupereze vocea si, fireste, sa reintre in circuitul muzical. Pana atunci, trupa pierde bani si notorietate.