"As dori sa aduc in atentia dumneavoastra difuzarea integrala, in reluare dupa sarbatori, inca o data, a celor trei editii ale GALEI CELEBRITATILOR ROMANO-AMERICANE, pe care le-am realizat in SUA, alaturi de oameni de succes, care mi-au oferit ajutor precum: actrita de succes Florina Roberts, Ministerul de Externe, Bisericile Ortodoxe Romanest din SUA, actorul Daniel Ganea si alte personalitati carora le multumesc frumos!
Prima gala realizata in SUA a fost urmarita si astazi de milioane de romani, aceasta fiind difuzata de la ora 13.00-14.00 si anume GALA CELEBRITATILOR ROMANO- AMERICANE la LAS VEGAS, iar maine, ora 18.00-19.00 se va difuza din nou la televiziunea CURIER TV LIVE, o televiziune cu un format de emisie curat, decent care se poate prinde prin cablu RDS-RCS in ROMANIA, o televiziune facuta de mari profesionisti din TVR, care transmit atat de la Bucuresti, cat si din Pitesti, dar si LIVE pe internet, deci in timp real dupa orele ROMANIEI pe care le-am mentionat anterior.
In SUA se poate vedea difuzarea GALA LAS VEGAS maine in timp real, maine, duminica, la ora 8am-9am pe COASTA DE VEST si pe COASTA de EST de la ora 11am-12am!
Saptamana aceasta vom difuza integral GALA CELEBRITATILOR ROMANO-AMERICANE la MIAMI si GALA CELEBRITATILOR ROMANO-AMERICANE LA HOLLYWOOD. Mentionez faptul ca aceste gale mai fost difuzate sub forma unor reportaje si la TVR si ANTENA1,2 si OTV inainte de sarbatori. In cadrul acestor programe de succes veti putea urmarii cei mai valorosi romani care au reusit in America", ne-a spus Mihaela Serban.