Sambata, 19 ianuarie, brandul american AFFLICTION a sustinut un eveniment in cadrul caruia fanii K1 s-au intalnit cu Andrei Stoica,Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, reprezentanti de marca ai noii generatii de luptatori romani.

Rock in the Mall!

Evenimentul a inclus o sesiunea de autografe cu luptatorii si un concert de zile mari marca Dan Helciug, ce s-a desfasurat in Afi Palace Cotroceni, in fata magazinului Affliction, zona patinoar. Iubitorii sporturilor de tip Kombat au avut ocazia sa afle de la luptatori cum se antreneaza, ce meciuri noi pregatesc si la ce gale vor participa in 2013.
Dan Helciug a incins atomosfera cu pielesele legendarilor Eric Clapton, Jimi Hendrix, S.R. Vaughan, Joe Cocker, Billy Idol, Lenny Kravitz, iar dupa concert, solistul a tinut sa ii provoace pe cei trei sportivi la o partida de scandenberg pe care din pacate nu a castigat-o. Rivalul sau la skandenberg, Andrei Stoica, a declarat insa ca Helciug este un oponent de luat in seama.
Fanele i-au asaltat pe cei trei luptatori, iar cea mai infocata dintre ele s-a dovedit a fi o doamna trecuta de varsta a treia care a declarat ca ii aduleaza pe cei trei baieti.
Brandul Affliction, lansat recent in Romania, este cu siguranta o piesa importanta, a carei lipsa se simtea acut pe piata retailerilor de fashion. Avand o evolutie rapida, Affliction a facut istorie in SUA si nu numai, avand magazine deschise si in Tokyo, Shanghai, Hong Kong, Johannesburg, Kiev, Moscova, etc. Affliction si-a deschis primul magazin in Bucuresti, in Afi Palace Cotroceni si vine cu o oferta inedita, diferita de tot ceea ce se gaseste acum in magazinele din centrele comerciale.
Preferat de starurile rock Ozzy Osbourne, Slash, Alice Cooper, actorii Vin Diesel si Sandra Bullock si de luptatori MMA (Mixed Martial Arts) precum Randy Couture si George St. Pierre, acest brand este unul potrivit pentru barbatii cu mult testosteron, pentru femeile cu adevarat puternice si pentru copiii cu personalitate.
Daca iubesti viata, rock-ul si libertatea, acum poti sa gasesti brandul care sa iti reprezinte cu fidelitate starea de spirit. Affliction este simbolul celor care au curajul sa experimenteze, sa apese pana la capat pedala de acceleratie in actiunile lor si sa paraseasca multimea pentru a-si depasi limitele si pentru a trai asa cum vor!