La 6 ani de la lansarea pe piata, Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept aduce in atentia publicului filmul documentar Sport, Performanta, Cardio Mix - film care are ca protagonisti oameni reali si vietile lor schimbate. "Cardio Mix schimba vieti!
Nu o spunem noi, o spun cei care traiesc alta viata acum. Conceptul de Fitness Anti Aging Cardio Mix - singurul brand 100% romanesc din industia fitness-ului din tara noastra atrage tot mai multe persoane dornice sa isi schimbe viata si modul in care traiesc. Performanta, rezultate uluitoare, munca si perseverenta ...totul pus in slujba clientului/omului dornic sa isi ia portia de sanatate. Dincolo de aceste cuvinte vietile si povestile celor implicati sunt reale", spune Mihai Dragomir.
Ei exista, fac miscare, traiesc sanatos, fac parte din familia Cardio Mix si traiesc o noua viata! Conceptul de viata Cardio Mix nu este strain nici vedetelor - Ileana Badiu, Joaquin Bonilla, Ovidiu Buta, Arhi, Valeria Racila von Groningen si altii s-au numarat printre cei prezenti la evenimentul aniversar 6 ani de Cardio Mix, care a avut loc miercuri, 7 noiembrie 2012, cand a fost lansat filmul documentar - si sunt parte din acest documentar.
Daca doresti sa iti schimbi viata in mai bine, conceptul Cardio Mix poate fi solutia pe care atat de mult timp ai cautat-o. Povestea Cardio Mix a inceput oficial acum 6 ani si continua.
Gasiti filmul pe link-ul:
http://www.youtube.com/watch?v=UK6xrOpCOIE