Am venit cu visinata, tuica, rachiu de berre. iar lumea vine in numar maare la targ. Fructele deteriorate le-am bagat la borhot, ne-a spus producatorul Gheorghe Florescu.

Ce isi doreste Emil Florescu

"Sa se faca niste programe la conceperea carora sa participe specialisti din mai multe domenii. Sa se puna bazele unei orientari, unei strategii. Statul imi acopera pierderile putin. Pot sa am pierdere si 80%, daca insectele imi ataca livada! Sa se puna bazele unei gandiri coerente si sa se regaseasca in programe care sa aiba continuitate de la o ideologie politica la alta. Sa urmareasca miscorarea decalajului dintre baza materiala a agriculturii din Romania si a agriculturii din Uniunea Europeana. Impozitele sa fie sub forma forfetara. Targurile astea sunt binevenite pentru ca din acestea traim", ne-a spus Emil Florescu, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Emil Florescu si-a facut contract ca sa aiba pensie (plateste pentru pensie, plateste asigurarea medicala, plateste impozitul forfetar plus impozitul pe terenuri).