ww.evz.ro informeaza: Meteorologii anunta ca vine iarna. ANM a anuntat deja un cod galben si unul portocaliu de vreme rea, iar pe Varful Omu a nins deja inca de ieri. Ploile vor pune stapanire pe o mare parte din tara.

Se anunta o scadere brusca a temperaturii

Temperatura maxima va fi de 21 - 22 de grade, iar cea minima de 10 - 12 grade. De joi dimineata pana vineri dimineata, vremea se va raci. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros, trecator va ploua slab, iar vantul va avea unele intensificqri (viteze la rafala in general de 35 - 45 km/h). Noaptea cerul se va degaja treptat, iar vqntul va sufla cel mult moderat (viteze de pana la 20 - 35 km/h). Temperatura maximq va fi de 18 -19 grade, iar cea minima de 10 -11 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Prognoza meteo pentru vineri

Vineri, conform meteorologilor, vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor ssi se va incalzi fata de zilele anterioare. Cerul va avea innorari temporare, iar la inceputul intervalului va mai ploua slab in nord-vest si pe arii restranse in centru si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in regiunile vestice si la munte.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, mai ridicate in dealurile vestice si pe litoral.
Vremea se va incalzi, vineri in Bucuresti. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 10 - 12 grade.

Temperaturile in urmatoarele doua saptamani vor fi mai mari decat cele normale

La Bucuresti, din 01.10.2020 ora 10:00 pana 02.10.2020 ora 10:00 vremea se va raci. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros, trecator va ploua slab, iar vantul va avea unele intensificari (viteze la rafala in general de 35 - 45 km/h). Noaptea cerul se va degaja treptat, iar vantul va sufla cel mult moderat (viteze de pana la 20 -25 km/h).
Temperatura maxima va fi de 18 - 19 grade, iar cea minima de 10 - 11 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.