Berbec
Berbecii sunt sfatuiti sa aiba rabdare deoarece vor sa isi rezolve toate problemele, dar tind sa forteze mana norocului. Cu putina rabdare, vor avea garantat parte de rezultatele dorite.

Taur
Este o saptamana perfecta pentru nativii din zodia Taur. Acestia vor fi recompensati cu fertilitate, belsug si noroc, iar visurile lor vor deveni realitate.

Gemeni
Gemenii vor avea parte de o saptamana in care au sansa de a afla raspunsul multor intrebari care ii framanta, insa, acest lucru va fi posibil doar cu ajutorul celor din jur. Incercati sa socializati mai mult cu cei apropiati si nu veti regreta.

Rac
Nativii din zodiac Rac se vor supune unei schimbari favorabile in viata lor. Fie ca este vorba de un nou job, fie ca viseaza la o noua locuinta, Racii vor avea parte de o reusita majora.

Leu
Leii sunt sfatuiti sa schimbe tactica de abordare a unei probleme care ii framanta, deoarece aceasta nu da roade. Lor le este recomandat sa gandeasca la rece si vor ajunge mai usor la o solutie.

Fecioara
Se anunta o perioada in care nativii din zodia Fecioara vor da lovitura pe toate planurile, deoarece vor face un salt calitativ atat in cariera, cat si in ceea ce priveste relatia de cuplu sau de familie. Ei se vor supune unei serii de schimbari benefice.

Balanta
Se anunta un nou inceput pentru Balante, deoarece acestea sunt hotarate sa isi schimbe radical viata si sa se axeze mai mult pe dezvoltarea lor profesionala si emotionala.

Scorpion
Saptamana 21-27 septembrie va fi una benefica si pentru Scorpioni, deoarece acestia vor avea parte de schimbari surprinzatoare si mari pe toate planurile.

Sagetator
Jupiter le va aduce nativilor din zodia Sagetator mult noroc in dragoste, iar in viata lor va intra o noua iubire, marcata de multa pasiune.

Capricorn
Dupa o saptamana plina de incercari, dar si de reusite, Capricornii se vor relaxa in perioada urmatoare si se vor focusa mai mult pe ei insisi.

Varsator
Varsatorilor li se recomanda sa isi dozeze forta si sa fie puternici si rezistenti pentru ca se anunta o perioada plina de incercari.

Pesti
Pentru Pesti, visatorii zodiacului, se pare ca vara nu s-a incheiat. Acestia sunt in continuare cu gandul la plimbare si distractie, desi toamna si-a facut deja simtita prezenta.