Apicultorul Ion Bodnariu participa deseori la targurile traditionale ale producatorilor, atat la Muzeul Taranului Roman, cat si la Muzeul Satului.
Recent, acesta a fost prezent la targul de Sfintii Petru si Pavel de la Muzeul Satului.
Este o initiativa laudabila a Ministerului Culturii, cu aceste initiative in zona populatiei Bucurestiului, care a fost stresata cu coercitiunile coronavirusului si a atrofiat simtul de verdeata, aer curat si de comunicare si mai ales de aprovizionare a populatiei bucurestene care a evitat sa mai viziteze targul de la Muzeul Satului. Acesta scoate in evidenta un aspect al tararii initiativei municipalitatii de a da drumul acestor targuri. Cred ca ar trebui facuta mai multa reclama si educata populatia Bucurestiului in spirit naturist si nu am vazut emulatia asta, a tinerilor, a doritorilor de verdeata si a grataragiilor, pe care nu i-am vazut la acest targ, a spus Ion Bodnariu.
Am recoltat anul asta: prima miere pe care au adunat-o albinele a fost miere de rapita, o miere de primavara cu pomi fructiferi, rapita si flori de salcam, pe care am botezat-o miere de mai si am adus prima galeata de salcam pur extrasa din Beresti, Moldova. Sunt in continuare cu albinele la o cultura de coriandru si peste o saptamana voi deplasa stupii la tei in zona Niculitel. In Piata Matache functionam de 15 ani in diverse locatii. Sper sa nu se ajunga prea repede sa fim inghititi de mall-urile din Bucuresti. La vanzare avem soiuri de miere precum: miere de mana, miere de balta, de amorfa, de tei argintiu, de floarea-soarelui selectionata si miere de coriandru, ce variaza intre 30 de RON mierea poliflora, 70 de RON mierea de mana si 60 de RON mierea de salcam. Perioada de pandemie a fost de stagnare a vanzarilor, pentru ca am mizat si s-a si confirmat faptul ca o elita a clientilor fideli mi-au intrretinut existenta magazinului pe perioada crizei, ne-a spus apicultorul Ion Bodnariu, care detine un magazin de produse apicole in Piata Matache (standul cu nr. 7 de mierarie si produse apicole).