BERBEC

Dragoste: sunt destule probleme care trebuiesc acum rezolvate. Trebuie sa ai rabdare si sa le tratezi pas cu pas. Cariera: La cariera sa nu se grabeasca, va fi o evolutie lenta. Se ajunge acolo unde isi doresc ei, dar nu cand isi doresc. Trebuie sa astepte. Sanatate: Fac un consum enorm de energie. Revigorarea va veni la inceputul lui septembrie. Bani: Trebuie sa controleze bine portofelul.

TAUR

Dragoste: se amana spre toamna pana se va elibera de toate obligatiile. Au fost sufocati in ultima perioada si au nevoie de liniste si libertate. Cariera: posibile ascensiuni dar si caderi spectaculoase. Daca se grabesc vor avea de pierdut. Sanatate: sunt rezistenti, dar au nevoie de pauze. Bani: finantele depind de evolutia profesionala.

GEMENI

Dragoste: sunt in cautarea dragostei. Incearca sa se armonizeze in cuplu. Cariera: tentatia de a munci putin si a castiga mai mult. Sunt aerieni si refuza sa coabare cu picioarele pe pamant. Sanatate: uzare prematura a energiilor active. Trebuie sa mearga la medic mai des. Nu trebuie sa neglijeze problemele de sanatate. Bani: pana in august cheltuie foarte mult.

RAC

Dragoste: vor mai multa afectiune din partea partenerului. Sunt pusi pe agatat. Cariera: e buna cu putin respiro. Nu trebuie sa munceasca asa mult. Sanatate: consum nervos exagerat, va duce la o uzura generala. Trebuie sa se stapneasca. Bani: fac bilantul. Vad cat au cheltuit. Se intind mai mult decat le e plapuma.

LEU

Dragoste: e o vara de foc. Se pot naste relatii necunoscute, care sunt binevenite. Nu trebuie sa va nemultumiti partenerul si nu trebuie sa il neglijati. Cariera: buna, eforturile fara o buna organizare va pot face haotic. Sanatate: e singura sursa care poate sa ii ingrijoreze. Vor fi epuizati. Atentie la consumul de energie. Bani: situatia e haotica. Nu trebuie sa cheltuiasca mult.

FECIOARA

Dragoste: complica existenta. Nu au parte de dragoste. Tin partenerii la distanta si traiesc cu amintiri. Trebuie sa incerce sa traiasca in prezent. Cariera: vor cauta variante sa isi faca munca mai usoara. Sanatate: toate lunile de vara vor veni pe latura de sanatate cu incarcatura negativa. La primul semn, trebuie sa mearga la control medical. Bani: e o perioada in care nu trebuie sa nu se bazeze pe noroc.

BALANTA

Dragoste: stabilitate in cuplu. Problemele apar din prea multa dragoste, sau din prea putina. Cariera: nu vin schimbari la locul de munca, dar vin oportunitati benefice, prin intermediul unor persoane mai sus puse. Sanatate: trebuie sa bea lichide mai multe si sa manance fructe. Bani: mai apar oportunitati de la altii. Nu trebuie sa mai risipeasca bani.

SCORPION

Dragoste: instabilitate in unele relatii importante. S-ar putea ca multe persoane din jurul lor sa devina obraznici si sa ceara mai mult din partea lor. Cariera: e o lunga perioada de schimbari. Se aseaza apele. Sanatate: trebuie sa mearga la recupereare, la sala si trebuie sa aiba o alimentatie fara mancaruri grele. Bani: sunt trazactii. Nu exista un declin financiar.

SAGETATOR

Dragoste: relatia cu cei dragi e prioritara. Afectiunea e la cote maxima. Veti auzi TE IUBESC sincer. Cariera: sunt experiente pe plan profesional, sunt mici dispute cu colegii. Veti munci in plus. Sanatate: o schimbare profunda de atitudine. Nu trebuie sa va ingrasati. Bani: posibil pierderi provocate prin neglijenta. Nu cheltuiti mult.

CAPRICORN

Dragoste: deciziile luate in relatia de cuplu sunt bune. Trebuie sa faca o nebunie. Cariera: cauta un job unde sunt platiti mai bine, dar nu cu munca mai multa. Sanatatea: o stricati si doar voi puteti schimba ceva. Consumul nervos e fantastic de mare. Bani: dramuiesc banii altora. Trebuie sa isi vada de ce are el.

VARSATOR

Dragoste: isi aduc in dragoste un sir de probleme. Stiu sa isi distruga armonia. E plin de neprevazut. E o perioada de insingurare. Cariera: multe oportunitati de schimbare, apar joburi noi sau avansare. Sanatate: e o perioada dificila in perioada asta. Trebuie sa se duca la consult medical. Bani: ritmul incasarilor e lent. Nu cheltuiti mult.

PESTI

Dragoste: au o perioada in care se detaseaza de dragoste. Prefera sa stea departe. Trebuie sa mai spuna si lucruri frumose partenerului. Cariera: trebuie sa rezolve problemele din primavara. Trebuie sa lucrezi cu atentie. Sanatate: e un ritm diferit de refacere. Necesita odihna si leneveala. Bani: sunt bani. Este un ritm constant.