- Se incepe tratamentul cu o cura de sucuri de fructe si zarzavaturi, timp de 15-20 de zile. Se va consuma cate 250 ml de suc la 2 ore si jumatate. Intr-o zi se va insuma 1-5-2,5 litri de sucuri. Mai multe amanunte despre cum se tine cura de sucuri gasiti pe pagina Cura de sucuri.
Pentru efectuarea curei, studiati si preluati indicatiile de la Cancerul esofagian.
In continuare, recomandam produsele Calivita eficiente in tratarea cancerului cerebral.

Produse naturiste Calivita recomandate in tratarea cancerului cerebral

1. Pentru tumorile cerebrale canceroase actiune pe functia cerebrala, impiedicand deteriorarea acesteia, precum si pe inhibarea carcinomului:
- Noni :1-1-1 linguri cu 30 de minute inainte de masa, 2-3 luni continuu, actioneaza ca antitumoral secundar pe tumori atat benigne cat si maligne, ridica imunitatea, creste pofta de viata si vitalitatea, e tonic si trofic, influenteaza direct scoarta cerebrala, ridica psihic pacientul.
- Ginkgo XC :1-1-0 la 30 de minute dupa masa, 2-3 luni continuu, stimuleaza sanatatea peretilor vaselor de sange si totodata imbunatateste calitatea circulatiei sanguine cerebrale afectata din cauza prezentei tumorii.
- Omega 3 :0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, este un acid gras nesaturat care protejeaza celulele santoase de malformatii si mutatii, curata vasele de sange si imbunatateste fluxul sanguin si e un bun trofic de celula neuronala.
- Oxy Max SAU Oxy Crystal :7-7-7 picaturi in pahar mare cu apa plata, la 30 de minute dupa masa, 2-3 luni continuu, este un excelent oxigenator celular cerebral, antitumoral prin faptul ca inhiba dezvoltarea tesuturilor anaerobe si totodata vitalizeaza organismul, creste capacitatea de atentie si de mobilizare generala.
- Xantho Plus :1-1-1, dupa masa, prin continutul de xantone si extract din samburi de struguri, actioneaza ca si agent inhibitor natural in cancerul si degenerarile cerebrale.

2. Pentru tumorile cerebrale benigne (constand in lipoame, chisturi, edeme si depuneri calcefiate in interiorul creierului) vom interveni pe topirea/remisia acestora si eliminarea lor pe cat posibil pe calea sangelui si limfei:
- Liquid Clorophyll :1-1-1 lingurite cu 30 de minute inainte de masa, 2-3 luni continuu, actioneaza ca alcalinizant al organelor, stiut fiind faptul ca depunerile calcefiate se fac pe acidoza; este totodata un antimutagenic si antidegenerativ, stimuland functionarea normala a celulelor, tesuturilor si organelor si prevenind astfel dezvoltarea chisturilor si a altor aberatii si maformatii; este singurul produs care asigura si drenaj limfatic.
- SambuRex :1-0-1 la 30 de minute dupa masa, 2-3 luni continuu, stimuleaza eliminarea surplusurilor adipoase din organism, astfel incat edemele sunt primele vizate pentru intrarea in remisie pe parcursul administrarii acestui produs.
- Super Soya Lecithin :1-1-0 in timpul mesei, 3 luni continuu, este un acid gras nesaturat care curata depunerile colesterolice si metabolice, marunteste piatra si contribuie la topirea lipoamelor, fiind si trofic de celula neuronala.
- Garlic Caps :1-1-0 la 30 de minute dupa masa, 2-3 luni continuu, este un excelent diuretic, imunostimulator, dreneaza grasimile si acumularile de piatra din organism.
- Strong Bones Plus :1-0-1, dupa masa, are dublu rol, pe de o parte Magneziul din compozitie contribuie la dizolvarea depunerilor calcice din organe si ridica sistemele imunitar si nervos, pe de alta parte Calciul intra in sange si completeaza deficitul din organism, astfel incat Calciul din oase sa nu mai fie dislocat in circuitul sanguin condensand din cauza acidozei in organe precum creierul.

- Recomandat ar fi sa se consuma apa alcalina (dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea ficatului, rinichiului, colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine la toate nivelele.
- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Urinary (Aparat urinar), Meridian (Meridiane energetice).

Observatie: Daca bolnavul este sub tratament cu medicatia clasica oncologica tratamentul recomandat mai sus se poate lua in paralel.

Dieta

- Tarate de grau- Intr-o cana de apa se pun de seara 2-3 linguri de taratie si 2 pingurite de miere. Se macereaza pana dimineata, cand se consuma pe stomacul gol. Tratamentul se face zilnic timp de o luna. Pentru cei constipati se fac cure de 2 luni, cu 2 saptamani pauza. Pe langa efectele sale vitaminizante, taratea are o actiune dezintoxicanta puternica, extrem de importanta in tratarea bolilor maligne.

- Lapte de grau germinat. - sursa bogata de enzime, vitamine si minerale, vitalizand organismul. Se consuma 3-4 linguri de grau germinat pe zi. Daca aveti probleme cu dentitia, puteti da grul germinat prin masina de tocat, dupa care il veti combina cu miere si nuca macinata si alte semine crude, obtinand o pasta delicioasa si extrem de hranitoare. De regula, se fac cure de 25 zile, urmate de 2 msaptamani de pauza. Se poate prepara un delicios lapte vegetal folosind graul incoltit. In paharul se pun 3-4 linguri de grau germinat, 1 lingura miere, 1/2 mar (optional) si o cana apa calda. Se mixeaza bine 2-3 minute.

- Pulbere din fructe de catina si macese- foarte bogate in vitamina C si betacaroten, avand in plus si alte fitoelemente valoroase, reprezinta un supliment valoros in toate bolile, mai ales in cele maligne. Fructele pot fi transformate in pulbere utilizandu-se rasnita de cafea. Este bine ca plantele si fructele uscate sa fie transformate in pulbere cu putin timp inainte de folosire, pentru ca degenerarea oxidativa sa fie cat mai mica, fara sa faceti cantitati mari odata. Se amesteca bine toate ingredientele, apoi se pun intr-un borcan inchis ermetic si se pastreaza la rece si la intuneric. Se consuma 2X2 linguri /zi oentru adulti si 2X2 lingurite pe zi pentru copii.Se pot combina cu miere si polen. Se recomanda sa se prepare o cantitate care sa fie consumata intr-o saptamana.

- Uleiul de catina bogat in antioxidanti si substante imunostimulatorii: tocoferoli, alfa si beta caroten, licopen, zeaxantina, criptoxanina. Uleiul de catina contine de 10 ori mai mult caroten decat morcovul. Se crede ca uleiul de catina detine primul loc in lume in ceea ce priveste continutul de vitamina E (cu rol puternic de antioxidant). Se administraza cate 40 picaturi, de 3 ori pe zi, luate pe o bucata de paine uscata.

- Miere propolizata este un remediu antiinfectios exceptional avand si efecte imunostimulatoare foarte puternice. Se obtine punand in 8 linguri de miere (poliflora) 4 lingurite de tinctura de propolis, dupa care se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se ia de 3 / zi cate o lingurita de miere propolizata in cure de o luna, cu 10 zile pauza, dupa care se poate relua. Se pot face 3-4 cure anual.

- Polen- se consuma cate o linurita, de 2 ori / zi, cu 10 minute inainte de masa. Cura dureaza 30 de zile. Se pot face 3-4 cure pe an. Consumul de polen determina intensificarea actiunii sistemului imunitar in sensul fagocitarii formatiunilor tumorale, cresterea productiei de celule imunocompetente, precum si a productiei de anticorpi specifici. Pentru inceput, este bine sa verificati daca nu sunteti alergic la polen. Pentru aceasta consumati mai intai doar 1-2 granule de polen, si apoi vedeti cum se comporta organismul. Mariti doza de fiecare data cate putin, pana ajungeti la cantitatile recomandate. In cazul reactiilor adverse, intrerupeti cura.

-In perioada curei nu se va folosi un alt ulei, in afara celui de masline extravirgin (presat la rece) si a uleiului de in.

- Este recomandat sa se prepare painea in casa- paini micute, pentru a fi bine coapte, preparate din faina integrala. Consumul de paine se introduce in a 2 -a luna de la inceperea tratamentului.

- In capitolul Retete ce pot fi practicate in perioada curelor cu alimentatie crudivora - aveti o multime de preparate ce le puteti folosi in timpul tratamentului, cu indicatiile si contraindicatiile legate de afectiunea dvs. Folositi in mod special, retete care contin ingrediente cu potential terapeutic in functie de afectiunea de care suferiti.