www.libertatea.ro informeaza: Catalina Adriana T., o tanara din localitatea Roata de Jos din Giurgiu, a recurs la un gest extrem. Studenta de 21 de ani a fost gasita spanzurata intr-un sopron din gospodaria parintilor ei. Devastate de durere, rudele spun ca, in ultima perioada, Catalina ar fi fost in conflict cu viitoarea soacra care i-a cerut inapoi inelul de logodna, relateaza observator.tv.
Povestea Catalinei este una sfasietoare, dupa cum a marturisit Elena, verisoara ei. Tanara era studenta la Academia de Studii Economice si se mutase impreuna cu iubitul ei din sat, Gigi, dupa ce ea intrase la facultate. Traia impreuna cu barbatul, mai mare cu 11 ani decat ea, si cu mama acestuia. Cea care urma sa-i devina soacra nu era deloc multumita si facea tot posibilul sa o desparta pe fata de fiul ei. Verisoara Catalinei a marturisit ca studenta se intretinea singura. Parintii ei ii plateau facultatea, iar ea muncea vara pentru a avea bani de buzunar. In schimb, logodnicul ei, care avea serviciu, nu i-ar fi dat niciun ban.
In urma cu doua zile, Catalina s-a certat cu Gigi si cu viitoarea ei soacra. Din cauza scandalului, tanara a fost data afara din locuinta in care traia impreuna cu logodnicul ei. Apoi, a mers la casa parintilor ei, aflata in acelasi sat. Vineri, Catalina a decis sa recurga la un gest extrem, noteaza sursa citata. A vorbit la telefon cu fratele ei si a scris un bilet de adio pentru rude. I-a trimis si un ultim mesaj lui Gigi si apoi s-a spanzurat. Tanara de 21 de ani a fost gasita fara suflare de mama ei care se intorsese seara de la serviciu. Din spusele verisoarei, Catalina a scris in biletul de adio ca nu poate sa traiasca fara Gigi deoarece nu-si poate imagina viata fara el. Fata a marturisit ca nu suporta gandul ca s-a intors in casa parintilor ei, pe care i-a facut de rusine, motiv pentru care si-a pus capat zilelor. Mesajul logodnicului Catalinei, dupa ce partenera lui s-a sinucis Gigi, tanarul cu care Catalina visa sa se casatoreasca, a publicat un mesaj pe Facebook, dupa ce logodnica lui a recurs la gestul extrem. Nu te voi uita niciodata, furnicuta mea! Te voi iubi mereu, a scris barbatul, pe reteaua de socializare.