Pe 18 Martie 2019, incepand cu orele 18:00, la Crystal Palace Ballrooms, alaturi de echipa Evoluam Impreuna, va avea loc evenimentul aniversar dedicat in totalitate femeilor. Un eveniment proaspat de primavara cu multe surprize.
Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan va sustine conferinta dedicata in exclusivitate femeilor: Elogiu adus Femeii: Cum sa-ti pastrezi tineretea corpului si a spiritului.
Fie ca este precum o carte deschisa ce ne ofera acces la cunoastere si informatii stiintifice pe intelesul tuturor, fie ca ne indeamna sa gasim in Iubire cel mai puternic aliat, domnul profesor Dumitru Constantin Dulcan ne vorbeste despre unul dintre cele mai indragite subiecte: Femeia.
Acordati-va 5 minute pentru a parcurge acest interviu si veti afla care este perspectiva unuia dintre cei mai renumiti oameni de stiinta ai tarii despre unul dintre subiectele cele mai des abordate, controversate si presarate de prejudecati: Femeia sau, asa cum o numeste dumnealui, primavara lumii.
Femeia este mama Universului si deci a intregii lumi, pentru ca numai ei i s-a incredintat misiunea de a procrea. Numai ei si, bineinteles, lui Dumnezeu.
Acesta este motivul pentru care, desi sunt barbat, dupa importanta sa in biologie, eu situez femeia in primul plan al existentei si nu intr-unul secund, asa cum i l-a dat o istorie trecuta.
Barbatul contribuie doar cu o celula reproducatoare, in timp ce intreaga geneza a puiului de om ii apartine femeii care dispune in acest scop de o structura somatica si endocrina foarte complexa.
Trebuie sa stim, ceea ce nu s-a spus inca in literatura stiintifica de specialitate, ca pe intreaga durata a graviditatii, femeia se afla sub o permanenta influenta exercitata atat din Cosmos cat si din Pamant, manifestata printr-un spectru de lumini policolore fascinante, dar care sunt invizibile la scara de perceptie a ochiului nostru.
Femeia este primavara lumii. Asa cum Pamantul se impodobeste primavara cu intreaga simfonie de culori si de parfumuri oferite de flori, aidoma si femeile dau frumusetea lumii prin arta cu care se impodobesc si lasa in urma lor efluviile esentelor suave.