Desi sfarsitul de saptamana a adus temepraturi scazute, vremea va deveni calda pentru aceasta perioada in toate regiunile. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie(ANM), cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate dimineata si noaptea in nord si vest, unde izolat va ploua slab, iar in zona montana aferentã vor fi precipitatii mixte. De altfel, pana pe 1 aprilie, vom avea parte de ploi abundente.
- Luni, vantul va avea intensificari pe crestele inalte de munte, dar la cote mai reduse si in vestul si sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 17 grade, mai scazute in depresiuni si pe litoral, spre 7 grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -4 si 6 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceatã.
- Si marti continua sa se incalzeasca. Cerul va avea innorari temporare si va ploua slab, local, ziua in regiunile intracarpatice si noaptea in sud si est, iar la munte precipitatiile vor fi mixte. Mai ales in cursul zilei, vantul va avea intensificari in zona montana, dar local si temporar si in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8-.9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 17-19 grade in regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade. Dimineata, izolat, vor fi conditii de ceatã.
- Miercuri, vremea se va mentine calda, desi valorile termice vor marca o usoara scadere fatã de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate ziua in nordul, centrul si estul tãrii, unde local va ploua slab, iar in zona de munte, mai ales in Carpatii Orientali, pe arii restranse, vor predomina ninsorile. Vantul va avea intensificãri in zona montanã, iar la cote mai reduse, local si in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6-7 grade in depresiuni si 15-16 grade in regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, spre -8 grade.
- Si sfarsitul de saptamina aduce vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai ridicata spre sfarsitul intervalului, indeosebi in vest, nord si centru.