In perioada 22- 24 februarie va avea loc in Bucuresti, in complexul Romexpo, cel mai mare targ de nunți din Europa de Est. Viitori miri din toata țara sunt asteptati de cateva sute de expozanți, cu mii de rochii de mireasa, verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, costume de ceremonie, invitatii, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendințe, locatii de nunta si alte servicii necesare organizarii nuntii.
Tinerii insuratei au parte de oferte speciale pe toata perioada targului si pot beneficia de consultanta gratuita de la specialisti din toate colțurile tarii. In cadrul targului veți descoperi si zone de Outlet cu rochii de mireasa la preturi mult reduse (300-1500 lei).
Este unicul loc din Romania unde miresele au ocazia sa vada si sa probeze aproape 10.000 de modele de rochii de mireasa si sa viziteze sute de firme intr-o singura zi. Pentru viitorii miri este un efort nesemnificativ drumul pana la Bucuresti fata de miile de oferte variate care ii asteapta sub acelasi acoperis!, ne-a declarat Ana Haralambie, organizatorul targului Ghidul Miresei.
Detalii: http://www.targulghidulmiresei.ro/